آخرش همون 6 مهر میاد(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آخرش همون 6 مهر میاد(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) اواخر دی !!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با regcure pro رجیستری رُ فیکس کردم بعدش...نقل قول:
نمیدونم شایدم واسه اون نباشه ولی همزمان بود با اون!
پوشه چه ربطی به رجیستری داره ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حجم فایلات چقد بود !?؟!
شاید ویروسی شده یا مخفی شده ..
ببین درایو c ازش کم شده ..
نمیدونم والا! گفتم که شایدم از اون نباشه ولی همزمان این طور شدنقل قول:
40 گیگی بود در مجموع
نه مخفی نشده همه راه هایی ممکن رُ رفتم ولی نشد!
اره انگار کم شده
اگه کم شده از درایو که هیچی دیگه حذف شده یه جورایی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر نشده باشه چی؟؟؟نقل قول:
راه موثری داری بگو
آلمان لهستان ست اول 24 24
تیک System file Hide Protected Operating رو هم برداشتی !?؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لهستان زد ست اولو نامرد