اونا که همش تخیلات یه مشت جقی بی شعوره ! ولی خب رو یه عده هم تاثیرش رو میذاره متاسفانهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اونا که همش تخیلات یه مشت جقی بی شعوره ! ولی خب رو یه عده هم تاثیرش رو میذاره متاسفانهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)
چه وقت خوابه الان من تازه بیدار شدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من حتی نمیگم پسر با دختر عمه و خاله و ........
خودم یکی دوتاشونو ترتیبشونو دادم قبلا ولی نه دیگه خوده عمه و خاله یا مثلا زن دایی زن عمو.دیگه خواهر مادر بماند
جغده انجمن(sm2)نقل قول:
من خودم متنفرم از این کارها وقتی فیلم دانلود کردم فکر میکردم یه فیلم معمولیه وقتی دیدم تعجب کردمنقل قول:
فیلم چورن صد شرف داره به اینجور چیزها اینها دارن بعضی کاری کثیف یاد ملت میدن و جوری جلوه میدن انگار هیچی نشده
خب منم واسه همین دانلود نمیکنم ک.یرم تو کس ننه کارگردان.میخوام 100 سال سیاه فیلم هنری نبینم
کارگردان و نویسنده فیلم نیت اصلیشون اینه که بگن توی جامعه افرادی با همچین تفکراتی هم هستن ! بلخره همه ی مردم که پاک و منزه نیستن آدم هایی با تفکرات و باور های اینچنینی هم وجود دارن
من تو همین فیلمها معمولی هالیود که مرد به زن یا بالعکس خیانت میکنن متنفر میشم ادم نباید به دوست دختر خودش خیانت کنه چه برسه به یه زن یا مرد که مثلا بهم تعهد میدن یه عمر کنار هم بمونن و پشتیبان هم باشننقل قول:
امیر این دیوث فحش خیلی ناجوری داد بزن بنش کن(sm2)
بگه که چی بشه.همه میدونن همه رقم انسانی وجود داره
اون که معلومه تو جامعه هر جور ادمی هست حتی تو این کشور با اصطلاح اسلامی خودموننقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه جورهایی با ساخت این فیلم ها میخوان آینه ی عبرت درست کنن و بگن افراد این چنینی دچار مشکلات جدی میشن ! اگه دقت کنی تو فیلمهایی با موضوع های مشابه نقش اول دچار مشکلاتی میشه و کلا زندگیش داغون میشه
دیوث حالا واسه من مرجع تقلید شدی تا دیشب شات و فیلم 1080 و 4k میذاشتی حالا رفتی رو منبر نمیایی پایین قرمساق(sm2)نقل قول:
خب شد گفتی یه مثالی بزنم براتون.اقا یکی از بچه ها یه لینکی برام فرستاد گفت اینو ببین.نوشته بود فیلمه لو رفته خواهر و برادر.ایرانی.
یه پسره بود و یه دختره نشستن یه ذره همدیگه رو مالوندن و دختره بلند شد لباسه بیرونشو پوشید و رفت.صدای فیلمم ریده بودن توش که معلوم نشه چی میگن اینا.
بی ناموسیو ببین چقدره.خواهره بلند شد رفت بیرون؟ از خونشون؟ لینکشم بخواین میدم ببینید.
الکی اسم میذارم رو فیلم که ملت حمله کنن ببینن
کونی دارم میگم بحث اونا با اینا فرق دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گمشو دیگه دیوث من خودم این درسها رو فوت ابمنقل قول:
کلا هدف بیشتر این سریالها و فیلمهای خارجی ضعیف کرده پایه خانواده و عادی نشون دادن خیایت تو خانواده ست همین کشور همسایه ترکیه 99%سریالهاشون بر پایه خیانت بر هم ساخته میشه
ول کن دیگه این بحثو مهدی یه سایت خوب معرفی کن واسه دانلود با کیفیتهای مختلف و داستانهای مختلف مخصوصا هارد کور(sm51)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلخره بحث رسید به موضوع مورد علاقه من (sm2)
خیلی تو کاره دانلود نیستم بیشتر تو کاره ضبط هستم(sm2)
باید غذای روح هم فراهم کنیم دیگه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه رستوران میشناسم غذای روح میده با کیفیت های مختلف 720 , 1080 , 4k فک کنم آدرسش رو دادم قبلا (sm2)نقل قول:
میدونم بیشتر ضبط میکنی ولی تو نت هم دیدی یه سایت خفن معرفی کن شب یه چند 10 گیگ بزنیم دانلود بشه واسه این بچه های محل(sm2)نقل قول:
اره اون رستوران زیاد رفتم دیگه غذاشون جوابگوی روح سرکش من نیست (sm2)نقل قول:
اگه مثل اون داری بده(sm59)
روم به دیفال این عبارت رو تو گوگل سرچ کن چیز های خوبی میاره (sm25)نقل قول:
@
عاقا هرکار می کنم اسپویل نمیاره (sm2)
امشب که یراحی بیاد قشنگ تا 1 هفته چتم روش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا یه مدت نمیخوام ریمیکس بزنم خسته شدم بابا(sm2).ولی موزیک باران میکس 3 رو روش فکر میکنم
حیفه این اشترم دیوث نمیزنه رو سایت همه سایتا از خداشون بتونن پادکست داشته باشن
موزن اول میاد شونصد تا تنظیم کننده معرفی می کنه ! بعد میاد میگه بیشتر تنظیم هارو خودم انجام دادم بعد که منتشر میشه نصف تنظیم کننده میرن واسه آلبوم بعدی ! بقسه هم نهایش هر کدوم یه تنظیم انجام میدن (sm59)
اقا من یه سوال دارم.چاوشی میگه تو ایران برای کنسرت صدای درست حسابی نداریم و مثله جشن میمونه.اوکی اقا.ولی چرا نمیره خارج کنسرت بذاره؟مثله یگانه و بنیامین و ....
نکنه مثلا مایکروسافت(نوکیا) تیتر رو قبول نداره
باید سابقه چندتا اجرا تو ایران داشته باشی که مجوز بدن واسه خارجنقل قول:
خب ایرادی داره اون چندتا رو انجام بده بعد دیگه انجام نده؟
انقدر بدم میاد این جماعتی که شب تا صب خودش دنبال کارای خاک بر سری یه چیزی میشه همچین به تریج قباش برمیخوره
الان چون تو یه فیلم فرنگی که توام ندیدیش و به چیزی شنیده خواهره جلو برادره پس رگ غیرتت باد کرد؟؟
جمع نید باو ولمون کن تو رو قرآن ایرانی بازی چقدر اخه!!!
اصن برتولوچی میدونی کیه و چیه
سینما رو به اهلش واگذار کنین شما همون چورن و بازرس و ...رو ببینی به قول خودت سنگین تری
(sm50)
البته اینا بهانس وگرنه اصل قضیه اینه موزن از اجرای زنده و روی سن رفتن خوشش نمیادنقل قول:
بعدشم من قضیه صدا رو قبول ندارم.هم متخصص صدا داریم هم سالنه خوب.مثلا تالار وحدت.خودش متخصص صدای مورد تاییدشو بیاره
تالار وحدت واسه موسیقی سنتی هستش نه پاپ ! صفاریان هم توی آخرین مصاحبش انتقاد کرد از این قضیهنقل قول:
اون موزیک ویدیو که پشت پرده بود رو یادمه .تا همین چندوقت پیش فکر میکردم خودش بود که اونم فهمیدیدم خودش نبوده(sm2)
همون سنتیش هم بازم دیوث بازی در میارن سرشون.مثلا نمیذارن الات موسیقی نشون داده بشه تو تلویزیوننقل قول: