چطوری اکبر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان سینما دوست کجان ؟(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
چطوری اکبر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان سینما دوست کجان ؟(sm120)
(sm88)همون موقع زیر پوست دیدم فهمیدم این موسیقیش بس شاهکارست مث اینکه جوایز درو کردهنقل قول:
وراتی در ادامه گفت :کارلو آنچلوتی کمی عصبی بود. زلاتان به او نزدیک شد و پرسید آیا به مسیح اعتقاد داری. آنچلوتی گفت بله، زلاتان گفت خب، پس به من اعتقاد داری. حالا خونسرد باش!
زلاتان چنین بازیکنی است. او اعتماد به نفس زیادی دارد. این به او کم کرده تا بازیکن بزرگی شود."(sm120)
و البته موسیقی مهمان هم جالب بود
قربونت می گذره تو خوبی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین دور و برا در حال اکران (sm120)
ایسکو الارکون، هافبک مالاگایی احتمالا به زودی تبدیل به گرانقیمت ترین خرید تاریخ لیگ انگلیس می شود. به گزارش وبسایت نود، آرسنال و ونگر در نظر دارند که با پیشنهادی 81 میلیون یورویی به سراغ خرید این هافبک بروند و هر چه زودتر او را به خدمت بگیرند.(sm120)
اسکارلت ؟ دان کردم هنوز ندیدم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
ارزش تماشا داره؟ حالت مستند بود حال نکردم بستمشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)خاص پسندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
6.3؟
52% متا؟ (sm98)
(sm25)اونجایی که لباساشو تو تاریکی در میاره اوج موسیقیه (sm2)
(sm120)اینم میگن ریدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با این امتیاز همین برداشت رو میشه کرد (sm120) یحتمل لخت شدن گلشیفته رو فروشش تاثیر گذاشته (sm2)نقل قول:
چقدر خاص؟ (sm120)نقل قول:
میریم چنگیز (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز گاهی خراب میشه واسه من (sm54) ولی زودتر رد میکنه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با کجات همچی تصمیمی گرفتی (sm142)نقل قول:
خیلینقل قول:
اره چن تا رو باز میکنی یکیش گیر میکنهنقل قول:
اوه اوه بین مدیرا اختلاف نظر بوجود اومد (sm59)نقل قول:
یه رب 20دقه پیش فقط همین پارو باز بود کند شد...ولی الان خوبهنقل قول:
همین سوء مدیریت هاست که کشور ما رو عذاب میده
من حاضرم خودم شخصا مدیریت رو قبول کنم
میدونم سخته ولی دیگه کاری که از پسش برمیام (sm70)
(sm192)
(sm70)چی شدنقل قول:
محکم بشین دلم (sm50)
این نسخه ها رو برا ما منتقدای محترم قرار دادن باید اکران ویژه اسکار بذاریم (sm59)نقل قول:
(sm115)
(sm54)اشترم نگفته بودی شهریار قنبری فولش رو سایته
با دریا گریه کنم (sm81)
(sm88)یعنی محسن باس یه البوم بده فقط شعرای این بشرو بخونه
با کیفیتشون گیر نمیاد (sm172)
یکیش الان رو سایته دیدینقل قول:
کامادیغ کامادیغ دلیغ کامادیغ بیغ بِیبِ کامادیغ بیغ... (sm81)
ها اینو دارم آخرین آلبومش... غزلگردی (sm50)ناخوش (sm50)نقل قول:
بقیه آلبوماش با کیفیت نیس
عزیزان کسی لینک مستقیم (آهنگ نیمکت سپیده رو داره برام بزاره) لطفا ممنون میشم
اسکالید 2015 (sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ اشکان خطیبی اوجش خیلی خوبه (sm172)
به به چه سرعتي (sm155)
نويد (جوكر ) بيا يه تايپيك تشكر و قدرداني بزن براي مديريت محترم سايت بالاخره يه خدمتي انجام داد رسما ازش تشكر كنيم فكر نكنه بچه ها فقط غرغر بلدن (sm59)(sm176)