(sm98)چرا البوم رو نمیزنن
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm98)چرا البوم رو نمیزنن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماتم ماتم ماتم.. من چه ساده دل دادم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجنون از دست رفت... خیلی تلخ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نفست نفسمو تنگ میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالِ بدت حال منو بد میکنه(sm50)
گوش نکردم نگار رو هنوز (sm120) اون اوایل که اومده بود یه سری گفتن چرته و پسرفت کرده، گوش نکردم که شیرینی آلبومای قبلیش از بین نره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Garous Abdolmalekian - Raghse Dar Tariki - Pirahan
پیراهنت در باد تکان میخورَد
این تنها پرچمی ـست که دوستش دارم... (sm50)
تموم نمیشه غربتم ... (sm50)
احساس میکنم کسی که نیست کسی که هست را از پا در می آورد... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]