آخر حادثه که خبر نمیکند برادر جان (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tttt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آخر حادثه که خبر نمیکند برادر جان (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tttt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من الان از این زاویه نگاه میکنم انگار دوست داریا(sm173)(البته شوخیه ها چون جنبه هست میگم (sm10))
خلاصه ازین وصله ها به من نمیچسبه . جون داداش این همه هم اصرار نکن .همین جا بگردی ادمش هست
یا خدا!! (sm2)نقل قول:
بعد عمری کثافت کاری اومدیم ادم شیم،عاشق یه دختره شدم و قرار شد باهاش بیشتر اشنا بشم که بتونم باهاش ازدواج کنم.
اسمشو پرسیدم ، گفت:
.
.
.
.
.
.گلنار
ینی کمرم از پهنا سه تیکه شد . تموم خاطراتم زنده شد...(sm2)
جانم ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاری داشتی؟؟(sm30)
شیخ فک کنم از تو این گلنارو بگیریم میشی شبیه این دوستمون. (sm2) فعلا مهار شدی.(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای به روزی که قحطیِ گلنار بشه. (sm120)
پس دعا کن قحطی نشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm155)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حکومت نظامی بوده به لره میگن از ساعت ۹ به بعد هر کسی رو تو خیابون دیدی با تیر بزن. ساعت ۷ یه نفرو با تیر می زنه!میگن: اینو چرا زدی؟,میگه: يه آدرس دستش بود تا يازده هم پیدا نمی کرد!!!
سلام عموییییی(sm30) کجا بودی نگرانت شدمنقل قول: