یه سری تو این خندوانه افغانیا رو اورده بودن.اقا این بنده خداها اومدن یه موسیقی محلی اجرا کردن.یه تیکه از این چیز میزاشونو نشون ندادن.فقط از کله به بالا(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه سری تو این خندوانه افغانیا رو اورده بودن.اقا این بنده خداها اومدن یه موسیقی محلی اجرا کردن.یه تیکه از این چیز میزاشونو نشون ندادن.فقط از کله به بالا(sm2)
دوتا چیز تو مملکت ما هنوز استاندارد نشده ! یکی موزیک ویدیو یکی هم کنسرتنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درباره موزیک ویدیو از نظره کیفیت اره ولی از نظره پخش خیر.استاندارد شده.مگه نمیبینی هر ساعت دارن موزیک ویدیو های استاد حامد زمانی رو پخش میکنن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این تتلو هم موردش مشکوکه.نه به این مجوز ندادن،نه به اون ناو جنگی
تتلو یه جاکش نون به نرخ روز خورهنقل قول:
جالبه مرتیکه همشم گلایه میکنه که به من مجوز نمیدن و وزارت ارشاد با من بده و نمیذارن کارمو بکنم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب دیوث دیگه چه کاری بالاتر از پخش کلیپ تو صداسیما.میخوای بری جماران کنسرت بذاری؟(sm2)
اونکه ادم نیستنقل قول:
تازه امیر جمالفرد هم باهاش رفیقه (sm25)نقل قول:
خاک بر سرش.شخصیت خودشو پایین میاره.ولی احتمالا فهمیده که این حامد زمانی مجوزه چه کارایی داره خودشو همراهش کرده که یه نفعی ببرهنقل قول:
خودش میخواد آلبوم منتشر کنه احتمالا میخواد از طریقش کارای مجوز و پخشش زود راه بیفتهنقل قول:
خب دیگه.معلوم شد.نقل قول:
بعد از اون قضیه ی گروه نبض مورد خشم و غضب موزن واقع شد و دیگه باهاش همکاری نکرد (sm2)
حالا یه چیزی بگم.این سریال اسمان من رو یه 2-3 باری دیدم.تیتراژ اخرشو همین دیوث خونده.بخوای بی طرفانه قضاوت کنی صداش بدکی نیست بد هم نخونده ولی وقتی به کارنامش و اون موزیکا فکر میکنی دلت میخواد خفش کنی(sm2)
میگم این استاد کلاه گیس میذاره یا رفته کاشته؟(sm2)
نه مو کاشته ! (sm2) عکس های قدیمیشو نگاه کنی جلو سرش خالی بود الان مو کاشته آب و شونه میکنه کلی ذوق زده میشه (sm2) موزن هم مو کاشته (sm59)نقل قول:
معمولا پیازه مو رو از کمر برمیدارن میذارن روی سر.ولی این اینقدر خوب دراومده که فکر کنم از یه جای دیگه برداشتن.میفهمی ؟(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
آها از اون لحاظ (sm2)(sm2)نقل قول:
اخه موهای اون قسمت خیلی قوی هستن اینم خیلی جلوش پرپشت شده(sm2)
(sm2)
دیوث هی میای شکلک ول میدی میری؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاشت مو از پشت سر ورمیدارن!!!
این صادق دیوث کجاست اون سربازی بود تو سربازی بودی متوجه نشدم اخرش(sm2)
خب چیکار کنم وقتی حرفی ندارم (sm2)میام کامنت ای شما رو میخونم میخندم (sm2)نقل قول:
صادق سربازیه زود زود میاد مرخصی میگفت لیسانس داره گذاشتنش پشت میز (sm2)نقل قول:
سربازی فقط نیرو انتظامی.خوش میگذره(sm2)
نکنه مولتی این رسول دیوثی.تو میای اون میره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
خطر اینو دیدی دوربین مخفی با مهدی یراحی
دم مهدی گرم خیلی عادی بود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وایسا ببینم
تو کامنت قبلی میخواستم یه چیزی بگم. گفتم یهو پلیس فتا ردمونو میزنه (sm2)نگفتم (sm2)یعنی نوشتم کامنتو پشیمون شدم پست کنم (sm2)
تا کامل لود بشه اینو بگم همین بابا که تو کاره دوربین مخفیه یه دوربین مخفیشو دیدم توی جشنواره کودک بود بعد امید زندگانیو گیر کشیده بودن بعد ملت هی میوفتن میگفتن اقای امین حیایی یه امضا به ما بده.اون بنده خدا هم حرفی نمیزد فقط امضا میداد و میخندید خیلی باحال بود.
مثلا یه تیکه بود با یه 2-3 نفر وایساده بود داشت حرف میزد بعد یه پسره داشت میرفت طرفش.گفت این الان میاد میگه امین حیایی .پسره اومد جلو پرسید اقای حیایی؟
اینم نذاشت حرف بزنه گفت اره قربونت برم کاغذو سریع گرفت امضا کرد بهش داد(sm2)
البته اخرش خودش دوربینو دید و لو رفتن(sm2)
کامنت قبلی منظورم کامنت سربازی بود گفتی نیرو انتظامی خوش میگذره (sm2)
پیدا کردی به منم بده 970 مگ دارم تا پسفردا نه میتونم دانلود کنم نه تا فردا منتظر بمونمنقل قول:
دیدم خیلی باحال بود(sm2)نقل قول:
ولی یه نکته ای داشت.این تکون خوردنه استیج یه ذره مصنوعی بود و بقیه قسمته استودیو تکون نمیخورد واسه همین اولش باور نکرد.ولی بعدش که اون نوشته رو به اصطلاح زیره پخشه زنده دید قبض روح شد(sm2)
این دیوثا رفتن خوابیدن همه ما هم بریم از قافله عقب نمونیم(sm27)(sm2)
خب بالاخره 3g هم اومد شهرمون فردا برم یه رایتل بخرم بندازم رو تبلت
دقیقا" (sm2)زدی به هدف (sm2)نقل قول:
دیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چلسی - پاریس
بارسا - آرسنال
رئال - رم
منچستر سیتی - دیناموکیف
بایرن - یووه
اتلتی - ایندهوون
زنیت - بنفیکا
ولفسبورگ - خنت
(sm172)
(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]