کیفیتی که من دارم خوب نیست... آپ کنم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کیفیتی که من دارم خوب نیست... آپ کنم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آپ کن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
(sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm97)
(sm6)نقل قول:
زیر آپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بین ما " خطی ست قرمز " ، پس تو با ما نیستی
یک قدم بردار ، می بینی که تنها نیستی
خیر خواهان توایم ای شیخ! ما را گوش کن،
فرصت امروز را دریاب ، فردا نیستی
یک سخن کافی ست گفتن، گر درین خانه کَس است
یا نشانی را غلط دادی به ما ، یا نیستی!
هیچ می ترسی ز هول روز رستاخیز؟ نه !
از مسلمانی همین داری که " ترسا " نیستی!
ای که با یک سنگ کوچک، خاطرت گِل می شود،
مشکل از اطفال شیطان نیست، دریا نیستی!
نیل در پیش و عصا در دست و فرعون از عقب،
فرق دارد آخر این قصه ، موسی نیستی!!
حسین جنتی
گل یخ (sm50)
فروش شلیتر شکن ماهانه فقط 8 هزار توماننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پخ بدید
مرگ بر گرون فروش (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امير چرا وقتي ميام توي سايت كلا سيستمم ريست ميشه؟ اكثرا وقتي بدون ف يلت ر شكن ميام اينجوري ميشه
همون لحظه ريست نميشه اما بهد چند دقيقه ريست ميشه
فقط باران اينجوري ميشه! مستقيم هم كه توي فروم ميام گاهي اينجوري ميشه
برا منم یه مدت اینجوری شد کش مشتو پاک کن یا با یه مرورگر دیگه بیا چن وقت دیگه درست می شه
10 هزار تومن (sm2)نقل قول:
سایت سنگینه حجم cpu رو سریع پر میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خيلي وقته اينجوريه (sm77)نقل قول:
با كروم ميام يه چند روزي با فايرفاكس تست ميكنم ببينم چي ميشه
با كريو ميام اينجوري نميشه
حسین ؟ (sm50)
الان كه سرورو عوض كردن بايد بهتر شده باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اي پي غير ايراني اينجوري نميشه
ماله سرور نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط cl!nt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مال حفه های سنگین سایته
فقط صدتا عکس صفحه اوله
کلی کد چرت و پرت الکی تو صفحه ها هست
برا ایناست
ممنوننقل قول:
پس ارتباطش با اي پي ها براي چيه؟
می خوای یه فایل 1 کیلوبایتی آدرس بدم مرورگرت هنگ کنه ؟نقل قول:
اون یه چیز دیگس زیاد درگیرش نشونقل قول:
نوشته اصلی توسط cl!nt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
درگيرش نميشم دنبال راه حلمنقل قول:
با اي پي خارج ريست نميشه بدون ف شكن ميام ريست ميشه (sm98)
وات د فـ.ـاک (sm77)نقل قول:
امیر سیینا نیست ؟
اینو بگو بزنه رو کدای سایت سرعت میره بالا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرگ بر گرون فروش و عمه ـش (sm2)نقل قول:
بالا سمت چپ روی history کلیک کن بعد گزینه دوم رو بزن clear recent historyنقل قول:
بعد همه هیستوریتو پاک کن یحتمل درست شه
گزینه every thing رو باید بزنی تا همش پاک شه
هولی شیت (sm2)
خاك بر سرت احسان با اين كاورت (sm3)
پروز پایگان تک آهنگ داده
پروگرسیو متال
پرابلم شت (sm50)نقل قول:
انجام دادم بلكه درست شه (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو که 2 ماه پیش داد (sm98)
باع (sm2)نقل قول:
یه تستی بزن ببین درست شده (sm70)نقل قول:
با بچه بازی های خود , با نه نخواهم هات
داری دمار از عشق در می آوری بانو!
در چشم من ماهی تماشا منظری , حیف است
پرتم کنی از قله ی خوش باوری بانو!
(sm98)
وقتی که چشم از من چراغ از توست , بی مهری است
بر شانه ی من سبز باشد خنجری بانو!
.
.
.
می خواهی از من بگذری باشد خیالی نیست
اما مگر از روی نعشم بگذری بانو!