نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان من نگاه ميكنم ببينم چيز قشنگ هست اينا رو ولشون كن خجالتي شدن (sm19)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان من نگاه ميكنم ببينم چيز قشنگ هست اينا رو ولشون كن خجالتي شدن (sm19)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو چندتا سوتی بدی داد که اگه سوارز ارژانتین بود کارشون همون نیمه اول تموم بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم هنوز مصدوم بود اصن مشخص بود نمیتونست خوب بدوه(sm120)
مدافع وسط ششدانگ فقط کاناوارو(sm50) اونم تو جام جهانی 2006(sm50)
بارسا نسبت به پارسال قوی تر شده به نظرتون ؟(sm120)
فکر کنم بعد اون گل آفسایدی که هیگی زد، گفت آخ چه غلطی کردم پاس دادم به لاوتزی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدافع تک نفری سخته یکی مث مسی یا رونالدو رُ بگیره باید حتما پوشش داشته بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود کاناوارو هم .....(sm50)
جونی جونوم یا جونوم بیا دردت به جونم (sm137) شب مهتاب لب دریا سیتون اواز بخونم(sm137)نقل قول:
واران (sm50)نقل قول:
راموس هم میگن بهترین مدافع حال حاضر جهانه ولی چند بار خودمونو به گا داد ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دروازه که 100%نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دفاع 100% بهتر خواهد شد
هافبک معمولی دیگه مثل قبل نمیشه هیچ وقت
حمله هم هر چی پر حاشیه تر بشه به نفع ماست
(sm120)
(sm120)نقل قول: