@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجایی بیا کارت دارم
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجایی بیا کارت دارم
فردا میذارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یراحححححححححححححححححححححح حححححححححححیییییییییییییی یییییییییییییییییییی چرا نیومد(sm2)
دیوث تا موزیک نیومده بوگو موزیک بیاد من میرم دیگه تا 1 هفته نمیام(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی خود کرده شمارشو بده خودم یه زنگ بزن ریلیزو بندازم جلو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کاور آهنگ یزدانی رو بردار نوشته هاش پاکنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه جوری تر و تمیز بنویس بهروز پایگان - مهدی ایوبی با یه فونت باحال هر کدوم یه طرف باشن کنار هم نباشن کیفیتش هم خوب باشه واسه دستکتاپ میخوام
ممر چرا 128 نمیزاری مادر حجم رو با خواهرش پیوند میدی تو اون سایت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان تو حیاطم دارم به ماشین ور میرم بذار بعدا که رفتم تو خونه.10 میامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم آهنگ بردار - آهنگساز و ترانه سرا هم بردار - فقط اسم بهروز پایگان و مهدی ایوبی و رضا یزدانی همونطور که هست باشه - خیلی تمیز درست کننقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردک اولا کاورو چجوری میخوای بذاری بک گراند.مگه کیفیتش چقدره
دوما باید ببینم چی به چیه تمیز یعنی چی.psd که نیست لایه بندی داشته باشه عکسه نوشته رو نمیتونم کامل محو کنم که(sm2)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خارجی که 128 یعنی فوش :| اکثرا آیتونزِنقل قول:
ایرانی هم اکثرا کارای تلفیقی و موسیقی محور گذاشتم ارزش نداره 128 بگیری
مثلا این آهنگ یزدانی رو 128 هم گذاشتم حجمش بالا بود ، اما در کل به 1258 اعتقادی ندارم (sm120)
نگا خداوکیلی این با 29 تا فالوور اینستا رو زده رو کاور بعد من با 5000 تا نزدم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm118) گروه the 1975 تراک دوم آلبومشون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم آهنگ یراحی چیه؟
من کاری به این کارا نداره درست میکنی واسه بگ گراندنقل قول:
همون اسم آهنگ و اونجایی که نوشته آهنگساز و ترانه سرا اونارو برداری بسه
حالا نمیشد این آهنگای غمیگنی 300 مگ حجم داره رو 128 میزاشتینقل قول:
(sm120)اینا که کیفیت آیتونزِ ..خودش کم حجمه ..256 میشهنقل قول:
کم حجم کیفیت بالا .
128 فقط پدرِ کیفیتو در میاره - آهنگای خارجی 128 معمولا نیستن از 160 شروع میشن . 128 ها کانورت شدست ولی اینی که من گذاشتم از خودِ آیتونزِ ..ارزش داره ..128 باشه نهایتا 60 مگ کمتر بشه
سرعت در حد یونایتد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
فلسفه باید جابیوفته تا سرعت درست شه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نت رو می گمنقل قول:
منم سرعت رو میگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی شعر تر انگیزد خاطر که حزین باشد
یک نکته ازین معنی گفتیم و همین باشد
از لعل تو گر یابم انگشتری زنهار
صد مُلک سلیمانم در زیر نگین باشد
غمناک نباید بود از طعن حسود ای دل
شاید که چو وا بینی خیر تو درین باشد
هر کاو نکند فهمی زین کِلک خیال انگیز
نقشش به حرام ار خود صورتگر چین باشد
جام می و خون دل هر یک به کسی دادند
در دایره ی قسمت اوضاع چنین باشد
در کار گلاب و گل، حکم ازلی این بود
کاین شاهد بازاری وان پرده نشین باشد
آن نیست که حافظ را رندی بشد از خاطر
کاین سابقه پیشین تا روز پسین باشد
حضرت حافظ
یــــــــــــــــــــــــ ــــــــــراحــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــی چرا نمیاد(sm2)
گفت که ساعت 10
گاهیدینقل قول:
صندوقتو خالی کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیستی بگی ام شب " نود " داره . . . (sm81)
بهروز پایگان . . . (sm50)
پایان ماجراست ... شلیکن کن رفیق (sm1)
محبوب ترین انتی ویروس
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoudd [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگا هرچی فشرده تر میشن حجمشون میاد پایین تر و و فرکانسشونم ضعیف تر میشه ، شما با صدای معمولی شاید فرق 128 و 320 رو متوجه نشی ولی توی صدای بالا با فرکانس بالا 128 کم میاره ، 320 بیشتر میکشه ، حالا اینا باز در مقایسه با کیفیت فلک چیزی نیستن ، باید کارت صدای حرفه ای و سیستم مانیتورینگ یا سیستم پخش قوی داشته باشی تا فرق صداهایی که به گوش میرسه رو متوجه بشی..ممکنه یه صدایی خیلی ضعیف میکس شده باشه اما با کیفیت فلک به گوش برسه . و اون تو 320 هم شاید به سختی شنیده بشه اما تو 128 دیگه محو میشه
تاروپودِ صداها تو فشرده سازی محدود میشن
کارای قدیمی چاوشی اصلا مسترینگ نداره ، هرچی هم هست دم دستی درست شده
(sm2)(sm2)(sm30)(sm30)
تایید خیلی زیاد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
به مقدسات من توهین نکن (sm120)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
خیلی ممنون رضا دمت گرم خیلی دنبالش بودم (sm19) (sm10) سایتم خیلی خوبه موفق باشی ... (sm118)
(sm124)
اتفاقا نه فرق می کنه ، من آلبومای با کیفیتی که امیر میذاره رو گرفتم خیلی چیزای جدید از آهنگا شنیدم و صداهای جدیدی به گوشم رسید ، آهنگای ایرانی هم الان دیگه 320 ها خوب هستن و مسترینگ خوبی میشن . آهنگای پُر و لایه دار رو حتما 320 بگیر ، آهنگای ساده رو 128 گرفتی هم ایرادی نداره . مثلا کارای محسن چاوشی خیلی زیر صدا و لایه داره ، 128 گرفتنشون یعنی از دست دادن خیلی از فضاسازی هاش . ولی آهنگایی هستن که هیچی ندارن و زیاد فرقی نمیکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoudd [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رئال رم :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بایرن یووه (sm118)
شما هم احتمال صعود بالایی دارین امین تو لیگ قهرمانان عملکرد بدی نداشتید (sm120)