یزدانی چه شعری داره
نمایش نسخه قابل چاپ
یزدانی چه شعری داره
حیف چقدر کم بود آهنگ یراحی
دنیای من بی تو پر از برگ ... (sm50)
شاید این آخرین پاییز من باشه (sm81)
دستامو ها کنی (sm120)
قفل رو آهنگ یزدانی عجب ترانه ای عجب آهنگسازی و تنظیمی عجب فضایی (sm54)
چند ساله تو راه افتادی
چند ساله من منتظرت هستم
(sm172)
عجب شبیه عجب ترانه ایی خوندن دمشون گرم (sm50)
سردمه می خوام تو بارون دستمو ها کنی (sm81)
وقتشه بلند شم بنویسم می خوابم
گیجم و بدجوری انگار بی تابم
دیگه خودمم دلیل اشکامو نمی فهمم
مث کرمی که توو پیله به خودم می تابم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترانه سرا آهنگ ِ یراحی کیه ؟
رو کاورش نوشته دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پویان بوترابی
ندیدم کاورشو . تند تند زدم رو لینک دانلودنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قرار بود پاییز برگردی
گفتی که حالت باز خوب میشه
من تو همون خیابون ایستادم
کجایی پس دار غروب میشه
میترسم از نگاه این مردم
باید نزاری مشتمون وا شه
یه جوری پیدا کن منو شاید
این آخرین پاییز من باشه
داره زمستون می رسه
چرا نمیرسی ؟
نگاه من دلواپسه
چرا نمیرسی ؟
سردمه تو بارون می خوام دستامو ها کنی
از گریه با چتر خودت منو جدا کنی
اگه خودت اینو نمی گفتی
به دیدن تو دل نمی بستم
چند ساله که تو راه افتادی
چند ساله من منتظرت هستم
داره زمستون می رسه
چرا نمیرسی ؟
نگاه من دلواپسه
چرا نمیرسی ؟
سردمه تو بارون می خوام دستامو ها کنی
از گریه با چتر خودت منو جدا کنی
شاید واسه بعضیا آهنگ ِ غمگینی باشه
چون هم پاییز داره
هم خیابون داره
هم سال های انتظار داره
هم بارون داره (sm170)
روبه رویت گلوله وُ باتوم
پشت سر خنجرِ رفیقانت
تووی دنیای دوست داشتنی
بهترین دوست دشمنت باشد...
(sm50)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته از انقلاب و آزادی
فندکی در می آوری شاید
هجده تیر بی سرانجامی
توی سیگار بهمنت باشد...
(sm50)
اخه تا کی ما باید فکر یه درد تازه باشیم
بگو تا کی ما باید منتظر معجره باشیم
(sm50)
ببین بنان چطور با صدای من بغض کرده... (sm81)
واسه من فقط 3 چیز کم دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منشی
عطر
نامه
(sm74)
یه جوری پیدا کن منو شاید
این آخرین پاییز من باشه
(sm81)
و یک سوالنقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm35)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه دیگه نمی گم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74) وای نگو قصه تو همیشه تو خاطرم می مونهنقل قول:
منشی عطر نامه خخخخخخ (sm70)
(sm2) پیروز شدمنقل قول:
یکی از تلخ ترین قصه های پر غصه ی تاریخ (sm81)نقل قول:
(sm70)نقل قول:
تا حالا عاشق شدی ؟؟؟ (sm50)نقل قول:
خا بی قراری نکن (sm81)نقل قول:
چرا نمیرسه ؟؟؟ (sm74)نقل قول:
رسول چقد سوال تکراری می پرسی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (sm35)
(sm59) I Knowنقل قول:
(sm172)نقل قول:
شاید این آخرین پاییز من باشه (sm27)نقل قول:
(sm74)نقل قول:
ریکاوری کردی؟ چی شد؟
نه آخر هفته (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]