(sm2)ای ریدم تو این یوزرت (sm3)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)ای ریدم تو این یوزرت (sm3)
- (sm50)
چرا باید همیشه تو جمع دوستانه ما یکی بیاد برینه به اعصاب من . (sm98)
واااااای چرا انقدر درد دارم (sm74)
درد چی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سیگاری بکش آروم میشی .. (sm50)
زیر دلم درد میکنه هادی
مار از پونه بدش میاد در لونه ش سبز میشه همینه .. اون پایین (sm3)
(sm2)واقعا گرفتی منونقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواستم بیام تو جمعتون یک ساعت قبل خیلی درد داشتم با چادر بستمش رفتم چسبیدم به بخاری الان هم چای نبات خوردم یه خورد بهترم
یه حوله گرم کن بزار روش
حوله چیه سوسول بازیه آجر باید گرم کنی بزاری روش (sm2)
مگه کونت گرفته درد بشینی رو آجر (sm2)نقل قول:
یه جق بزن خوب میشی (sm2)(sm2)
وزرات فرهنگ و جوانان کشور اعلام کرده 91 درصد جوانان این مرز و بوم با آبشون پرنده را رو هوا میزنن و هر روز تو جاده قم تهران هستن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
91 درصد جقی تو مملکت داریم هادی این آمار چجوریاست دوربین گذاشتن تو خونه ی مردم؟
هادی جواب بده ملکی سخنگوی آتش نشانی هستش تو هم سخنگو کف دستی (sm2)
چه میدونم آخه حتما دیگه روانپزشک و دکتر و اینا آمار گرفتن و میانگین چیزی در اومده البته ممکن هم هست این مثلا یه حدث باشه
یارو رفته به روانپزشک چی گفته؟ (sm25)
یاد ایام قدیم به خیر چقدر مردم عجب و حیا داشتن (sm81)
نمیدونم چرا یادم نمیاد ... (sm50)
خب دیگ دکتر روانپزشم مرحمه باید بدونه ..نقل قول:
این است زندگی؟
هوای چشات هوای غمه عشق تو به دلم دوباره کم این همه حرفمه اگه شب تو نگاهم این آخرین راهمه
چشات با چشام حرفی نداره تو شهر دلم پا نمیزاره کنار منی انگاری اجباره(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد این آلبوم رو شنیدی که اندیشه شلیک کن رفیق رو می خونه خیلی خوبه (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلی فوق العاده زیباست
بيپ تونز دگه مث سابق کد خريد نمى ده؟ يادش بخير نزديک 100تومن اعتبار زده بودم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
41 ؟ دهنت سرویس (sm2)
مهندسی شیمی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm120)نقل قول:
علیرضا گزارش بده
سایت یونی باز نمیشه(sm74)
(sm120)چی گفتم یادم نیسنقل قول:
(sm120)قضیه چیه من از همه جا بی خبرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوا چطوره گلم(sm19)
سری اینو بزن تو مرورگرت نتیجرو اعلام کن
سامانه باز نمیشه(sm178)
این همه استرس به خاطر یه مدرک لیسانس(sm172)
(sm120)برفینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز نمیشهنقل قول:
... تو این شانس(sm59)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چنجه(sm2)
(sm2)خوشمزسنقل قول: