از ماسکی و سانگ و بارترا خیلی بهترن(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از ماسکی و سانگ و بارترا خیلی بهترن(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبول دارم بخاطر همین غیرتشم دوسش دارم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث فصل قبل گفت ما 2 بار با هوادارا جشن میگیرم که همون شد(sm59)
بد طوری هم به پیکه رید(خوشحالم که بعضی ها از تئاتر به سینما روی اوردن)(sm120)
په په کی میره راحت شیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سال بعد سال انقلاب در خط دروازه و خط دفاعیه(sm25)
اون بازی مقصر اصلی په په بود(sm89)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
20 سال دیگه خواستیم داماد شیم تو همین تاپیک میام میگم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوفت بچه ها نخندین دیگهبابا گوگلو سرچ کردمیه بار تو فیس خیلی ندلای جدید دیدممن تو فیس نیستم خوووووووو
خیلی خوب میرینه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چیزشُ که دوس دارم اینه که از اول تا آخر یه رنگ بود
په په تا فیکس بود خفه بود وقتی ذخیره ی واران شد حامی کاپیتان شد(sm3)
حالم از په په به هم میخوره(sm3)
اسمیر بگوویچ(sm118) گروس کروتز(sm120) بخاطر اسمش حال میکنم بخریمش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزمجه شب (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راموس هم جواب نداد (sm120)مورینیو میخواست مثل بازی هاش تو اینتر که چیوو که وسط بود رو میزاشت چپ رو راموس پیاده کنه که ریده شد تو کل تیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اون بازی مقصر یکی دونفر نبودن (sm120)