ست سوم 15 15
نمایش نسخه قابل چاپ
ست سوم 15 15
آتیش کن امین (sm2)
دین سنت عرف همه و همه باعث عفب ماندگی بدبختی تحچر رذالت و خواریست!(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقد اینو میگم تا دهن به دهن بچرخه که مخابرات داغونه و هیشکی نگیره(sm172) (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله کلا خسته نباشید.چقدر مستند،چقدر مستدل ،چقدر زیبا دوستان تحلیل می کنند.آدم هض می کنه به قران
(sm50)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
20 19 آلمان
شما اینجوری فکر می کنی و اعتقاد داری من جور دیگه ای فکر می کنم و اعتقاد دارم بحث بی فایده است(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
"اِنی ظَلمت ُ نَفسی و...
"انی انا الله"
اِنی فنا رفتم،به نام خرقه ی پشمین !
وقتی که حتی "ما عَرفناک َ" چه باید کرد؟!
بی معرفت ! در مکه پا خوردم نه در قزوین !