من هرگز به یاد دو نفر ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منشی و پرستار (sm81)(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
من هرگز به یاد دو نفر ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منشی و پرستار (sm81)(sm2)
پس نگران باش حل نمیشه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیخیالش یه جوری تحمل میکنم باهاش کنار میام (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لب پنجره منتظرش می مونم (sm50)نقل قول:
قربون مارسیال برم که با 3 میلیون گرفتینش(sm2)نقل قول:
3 تا دروازه بان خوب دارین .. بقیه پست ها هم که ماشالله(sm120)
به بنتکه، استوریج و کوتینیو امید داشتیم که اونام همش مصدوم(sm74)
من به گذشته خودمم سر نمیزنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در عوض برگردی خونه جبران میکنیا حسابی ...نقل قول:
فشار زیاده به خانم پرستار بگو دارویی چیزی شاید تجویز کنه یه مقدار ارومت کنه (sm120)
من یا میلاد؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچها با هم دوست باشین (sm2)
صدای فنت خوب شد؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]