چش شده؟
نمایش نسخه قابل چاپ
چش شده؟
احتمالا از اونور مودلاسیون خطتتو عوض کرده!!! ی بار این مشکل واسه من پیش اومده بود چراغ خاموش شد نگو بعد قطعی چند ساعته اومدن تنظیماتشو عوض کردن وقتی زنگ زدم بهشون گفتم رو ای دی اس ال پلاس بزارن البته چون مودمم قدیمی هس ی کم قابلیت تنظیمات خودکار نداشت
این پشتیبانا احمقی بیش نیستن امروز چند بار قطع و وصل شدم زنگ زدم می گه اوضای جووی نامساعده این قطعی طبیعی هست منم گفتم این جا که از 12ماه 13ماهش بارونه گفت نه همکاران ما تلاش می کنن مشکل برطرف بشه!!!
خلاصه نفهمیدم چی گفت و چی شد!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هارد رو وصل کنم . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پنجره یِ خونه تونه !؟ (sm50)
چه غربتی . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کرمون شکلِ هشته . . . (sm50)
دور به دور میای هم شهری ! (sm19)
نه کافی شاپ(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50) مخلص همشهری ها و بچه های موزیک باران
کاش من هم کرمونی بودم(sm50)
30namaهم بفنا رفت ک(sm172)