متاسفانه سعادتش پیش نیومده (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
متاسفانه سعادتش پیش نیومده (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا حضرت مولانانقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم مگه اینجاس؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم چون صابرو میسناسم دارم اینو میگم !نقل قول:
بده آدم 10 صفحه الکی رد کنه ...... گفتم چند نفر که هستیم اگه میخوایم حرف بزنیم بریم اونور بهتره
وگرنه من همیشه اینجا بودم اینجام حرفامو زدم الانم هستم
یا مولی جون (sm81)نقل قول:
میگم نظرت چیه یه برگ سبزی تحفه ی درویش به پاس خدمات خانوم پرستار تقدیمش کنم (sm59)
پیشنهادم یه عطرهنقل قول:
هیچکس ، هیچکس را نمیشناسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
30 تومنی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از عطر خاطره خوبی ندارم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بسته کاندوم بخر واسش خاردار تاخیری(sm2)نقل قول: