میخوای بلاکم کنه همین روزنه امید هم به فاک بره (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
میخوای بلاکم کنه همین روزنه امید هم به فاک بره (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو تو گروه بنویس این شخص پولمو خورده نامرد
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
(sm88)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یستردی ...(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی سپاس گرازم (sm2)نقل قول:
بگو تو فانوس شبم شو منم خورشیدت می شم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابروی هرچی مرده تو بردی دیوث (sm39)جوری جلوش با التماس و گوه خوردن می افتی که طرف فکر میکنه کیه اونم یه ادمه شاید خیلی خیلی پایینتر از این تتلو هم باشه یه دختره فقط
این بنده های چین که تو بخوای بهشون التماس هم کنی حرفتو بزن مثل ادم قبول کرد که هیچ قبول نکرد یه چندتا حرف مثل زبون خودش بارش کن
یکم مرد باش اون چیزی که بین دو تا پاته ماله مرده اگه نمیتونی ببرش بدیم به خطر دیوث(sm2)
.
.
.
فكر كن بچه لاك پشتي كه روي ريلي به پشت افتاده
و قطاري به سمت او راهي است...خنده دار است دست و پا بزند
.
.
.
آسمان بر سرم سوار شده ، دل من آلت قمار شده
زندگي مثل زهرمار شده ، يك نفر چارپايه را بزند...
عشق هميشه در مراجعه است ...(sm50)نقل قول:
تو دلت میاد به این فحش بدی ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كيه رامين ؟؟
ببین چه بی رحمانه زیباس (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول ریدی
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مطمعنی عکس خودشه ؟ (sm120) کل اینترنت هستا ... (sm120)
what ???? (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گروه ایمجین دراگونز (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه کلیک راست رو عکس یه سرچ (sm120)نقل قول:
سجاد مشتی شهریار بود ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره بد نیستنقل قول:
ولی گند زدی که!!
بابا تو چرا انقدر ذلیلی جلوش؟؟
وقتی میگه خو باقیش باید بگی بله دوستت دارم دلم پیشت گیر کرده این طوریاست چرا نمیذاری دو کلوم حرف حساب بزنیم
لامصب یکم محکم باش (sm98)
خو بی ادبه ! برگشته میگه بنال (sm2)نقل قول:
ارهنقل قول:
احسنت دیدم اشنا میزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولن عکسشو پاک کننقل قول:
بعدم وقتی این قدر خوار و ذلیلی تو معلومه این طوری حرف میزنه
منم بودم حالم بهم میخورد والا
یکم محکم باش برو حرفتو بزن با صدای بلند محکم
اونم از نامه بازیت اینم از حالا گند زدی گند...!!!(sm70)
به جان خودم برمیداره بلاک میکنه (sm81)نقل قول:
رامین راست میگه باو این که جعلیه تو منشیو اصن خوب دیدیش تا حالا ؟؟(sm2)
کجاش جعلیه باو خودشه ندیدی وقتی گفتم شما منشی بودین رید به خودش (sm59)نقل قول:
(sm50)
بکنه! الان مثلن صب تا شب شب تا صب پروفایلشو بپای که چه؟؟نقل قول:
لامصب ترس واست نون و اب نمیشه
جدی بهش بگو یکم حرف دارم خواهشا گوش کنید بعدش اگه نخواستین میرم و دیگه پی ام نمیدم لازم نیست بلاکم کنید
عین مرد برو درست و حسابی حرفتو بزن محکم و خیلی جدی از لحنش مشخصه از اوناست که باید دو تا داد زد سرش تا به راه راست بیاد (sm120)
رو پروفایل خیلیا تو توییتر و گول پلاس هست یه سرچ بزن میفهمی (sm120)نقل قول:
چی سرچ کنم ؟؟؟نقل قول:
الکس مورگان (sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به تیره بختی خود کس نه دیدم و نه شنیدم
ز بخت تیره خدایا چه دیدم و چه کشیدم
برای گفتن با دوست شکوه ها به دلم بود
ولی دریغ که در روزگار دوست ندیدم
وگر نگاه امیدی بسوی هیچکسم نیست
چرا که تیر ندامت بدوخت چشم امیدم
رفیق اگر تو رسیدی سلام ما برسانی
که من به اهل وفا و مروتی نرسیدم
منی که شاخه و برگم نصیب برق بلا بود
به کشتزار طبیعت ندانم از چه دمیدم
یکی شکسته نوازی کن ای نسیم عنایت
که در هوای تو لرزنده تر ز شاخه بیدم
ز آب دیده چنان آتشم کشید زبانه
که خاک غم به سرافشان چو گرد باد دویدم
گناه اگر رخ مردم سیه کند من مسکین
به شهر روسیهان شهریار روی سپیدم
از این خوشگلترهاش هم وقتی بویی از ادمیت نبرده باشن و خودشون بهتر از ادمهای دیگه فرض کنن واسه من هیچ گوهی نیستن این نظر منهنقل قول:
از من میشنوی واسه دختری که خودشو بهتر از میدونه تره هم خورد نکن بزرگتر بشی میفهمی من چی میگم الان با دلت تو حرف میزنی
کلیک راست رو عکسه گزینه چهارم یا پنجم سرچ گوگل فور ایمیجنقل قول:
جه گلی زد الونسو (sm120)
(sm77) عرررررب ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از قراره معلوم بدجوری ریدم (sm2)
بیا شماره منو بهش بده - منم که همجنسگرا با عقایدش کنار میام - بعد آروم آروم اون 30 تومن پولتو ازش میگیرم
(sm2)