از مسی 6 سال بچه ترم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از مسی 6 سال بچه ترم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه دوست نداری موهاتو کوتاه کنی میتونی از روغن زیتون استفاده کنی . قبل از اینکه بری حموم موهاتو چرب کن باهاش بعد یکی دو ساعت برو بشور . هر دفعه استفاده کنی از روغن زیتون هم موهات صاف و بدون فر میشه هم فرش زبریش میرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر ، فور یو (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هم سن و سال تو بودم چه کارها که نمیکردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بین میبره کامل ؟ بعد اون قسمت چیه ؟ نشد بخونم (sm120)
من موهام رو چیکار کنم که خشکه خشکه(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی :سگو بسته به ماشین داره میبره جنازشو
حامد : در مورد موسیقی پاپ بعد انقلاب جفتش هس فک کن محسن نباشه
یه جور میگه انگار 60 سالشه (sm120)نقل قول:
چند سال از رونالدو بزرگتری مگه ؟(sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اورجینال یا پنالدو ؟(sm120)نقل قول: