صابر نیست تاپیک تو کماس (sm50)
ـــــــــ
ب یادتیم رِفیق (sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
صابر نیست تاپیک تو کماس (sm50)
ـــــــــ
ب یادتیم رِفیق (sm127)
خواستم عاشقت کنم گفتی محاله (sm50)
طرف رفته با عیالش شام بخوره ... یه پورشه ترکونده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا صندلیهای ماشین برای نشستن طراحی شده. بجز راننده بقیه ماشین باید جوری باشه که مسافرا دراز بکشن.
تصور کنید کنار دونفر دیگه توی ماشین دراز کشیدید و به سقف ماشین نگاه میکنید. میبینید چه زیباس اینجوری
حالا شما درنظر بگیر در فصول سرد سال پتو هم توی تاکسی موجود باشه. ساعت هفت صب سوار تاکسی بشی دراز بکشی زیر پتو تا مقصد.
شما بفرما کی میدونه که تقدیر تو فرداش چی نوشته؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه بی معرفتا (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزنم به تخته، هم من هم تو، حالا حالا ها زنده ایم. (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حداقل تا 100 وقت داریم. (sm50)
عجب!! (sm120) مگه واقعا صابر رفت شمال؟! (sm120) من فک کردم شوخی میکنه میخوام برم شمال! (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم همیشه به گردش و شادی باشه! (sm19)
درد زانو (sm81)