میلاد بابا هوایِ منو داشته باش " سنگ " نشم ! (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
میلاد بابا هوایِ منو داشته باش " سنگ " نشم ! (sm2)
سلامتی تون . . . (sm127)
تو میتونی با موندنت یخ دلمو آب کنی
میتونی اشکُ توو چشام واسه همیشه خواب کنی
تو میتونی بذاری من دوباره زندگی کنم
یا اینکه با نبودنت زندگیمو خراب کنی
(sm50)
تویِ 1 ساعت 2 بار قطع شد . . . (sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)(sm10)اره اما ساعت کاریم کمتر شده ...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا اول تست اعتیاد میگیرن معتاد نباشی اخراج میکنن (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با تشّکر از جلیل و امیر . . . (sm127)(sm127)
آدما تو مستی مهرَ بون می شن . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعله . . . معلومه اصالت داری . . . (sm2)
آرمین متولّد چند بودی !؟ (sm132)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزن بسلامتی هممووون دمت گرم(sm19)
نقل قول:
(sm176)
رفتم مسچت . . . (sm59)