همون هات داگی که کردی تو خودت فعلا سوژست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
همون هات داگی که کردی تو خودت فعلا سوژست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم منو بن کن یه البوم میخواستم برات ریپ کنم اصلا حاله اپ ندارم منو بن کن لطفا(sm2)
من نبودم به جان این اوبی ها(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبر نداره خوب میخوری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دیگه هیچ صحبتی ندارم (به احترام میر انجمن - امیر گرامی)
این امیرو نصفه شب از خواب بلند کردن اوردن اینجا مارو بن کنه(sm2)
یراحی 4 اهنگ برای ماه عسل خونده.یکی اون قدیما برای تیتراژ اغازین و 3 تا ترک فوق هیت برای تیتراژای پایانی.من اون 3 تا رو تا اخره عمرم گوش میدم.مخصوصا هرجای دنیایی دلم اونجاست.ادم اشکش درمیاد. دلم میخواد ساله بعد هم باز یه چی بخونه بترکونه.امسال خواجه بدکی نبود ولی مثله یراحی در نیومد
اون قدیما یه ناصرعبداللهی تو خونه به چشمم میخورد باید بگردم به دردت میخوره؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
این کاور یزدانی نگاش کن ببین میتونی حرکتی روش بزنی یا نهنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث بخدا میرزه به این کوروش یغماییه.چی میخوند اخه(sm2)نقل قول:
ارامش صفوی هم دارم؟
نخیر حرکتی نمیشه زد ریده میشه توش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند
آیا بود که گوشه ی چشمی به ما کنند ... (sm50)
امیر آلبوم های - غم تنهایی از بهرام پاییز و میلاد عشق سعید پور سعید و عصرها به یاد از کیان مقدم رو دارم به کارت نمیاد
اون اسم آهنگ و اون ترانه سرا و آهنگساز برداری بسهنقل قول:
اخ اخ اخ صفوی رو پلی کردم جیگرم حال اومد.این ترک اولی خفنش خیلی باهاش خاطره دارم.
اون موقع 17-18 سالم بود فکر کنم یه 206 داشتم اسپورت و سیستم درحده تیم ملی.اسپیکر و ساب و امپ همه پایونر.چقدر کفه خیابون با این اهنگ من میترکوندم.
هنوزم که هنوزه اینقدر این اهنگ خوبه ادم احساسه قدیمی بودن بهش دست نمیده.ولی یه ایرادی داره نمیدونم چرا کاورش توی مدیا پلیر بهنام علمشاهیه(sm2)
دیوث حتما باید پول بدم(sm2) همینا خوبه(sm2)نقل قول:
دیوث ریده میشه به پشتشون نمیشه نوشته هارو پیچوندنقل قول:
مثله اینکه این چونی ممه تیر رفت کپشو گذاشت ارامش برگشت به اینجا(sm2) حالا به افتخاره ارامش براتون کمی از ارامش میخونم
چشات ارامشی داره که تو چشمای هیچکی نیست
میدونم که توی قلبت به جز من جای هیشکی نیست
امیر ببین این دیوث خودش اوبش بالا میزنه (sm2)باز بیا منو با این فاحشه رو باهم بن کن(sm2)نقل قول:
این بهزاد پکسم شبیه خطر خودشو نموده(sm2)هر روز ی اهنگ میده(sm2)
بی شخصیت بهزاد پشمو با من مقایسه نکن(sm2)
فرقش اینه تو اوب داری اون نداره
- (sm2)
بیا من پولتو حساب کنم بمیر راحت بشیم(sm2)
از چون دادن خسته شدی حالا میخوای پول بدی؟(sm2)
اشترم جونه هرکی دوست داری یا اینو بن کن یا منو.خسته شدم دیگه(sm2)(sm2)
خود کثافطت میپری وسط من با توی اوبی کار ندارم(sm27)(sm2)
خــــــــــــــــــــــــ ــــــــداااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااا اینو نابودش کن دیگه طاقت ندارم(sm2)(sm2)(sm81)(sm81)(sm2)(sm2)(sm81)(s m81)
برو بکپ.. بمیر.. نابود شو... برو بده دیوث(sm2)
با هم دوست باشید (sm2)
خداروشکر فکر کنم دیگه واقعا رفت کپه مرگشو گذاشت(sm2)
زر نزن مرتیکه بی خایه.اگه از اول اینو داگ استایل کرده بودی ادم شاخ نمیشد(sm2)نقل قول:
من روحیه ام لطیفه نمیتونم خشن کار کنم (sm2)نقل قول:
خطر تا ا دهنت میکشم بیرون به حرف میای(sm2)
پس قلیونو بکن تو ک.ونت بجاش بستنی زمستونی کوفت کن(sm2)نقل قول:
توام زر نزن مردک خ.ایه خور(sm2)نقل قول:
باز اومد برو بمیر - چرا نمیمیری ، چرا نابود نمیشی ، چرا از بین نمیری ، چرا منقرض نمیشی (sm120)
خ.ایه خوری منو نکنین من پیدام نمیشه(sm2)