(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنگ میزنم و میزنه هر چند روزینقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با این احمد هرکاری مکینیم دوماد نمیشه
اومد مشهد رفتم پیشش کلی اذیتش کردم و راضیش کردم دوماد شه
تا رفت کرمان زد زیر حرفاش مرتیکه
فعلا که داره کتاب میخونه
کارش همینه
حالا شد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این قدر اذیتش نکنیننقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به این سادگی ها زیر بار نمیره (sm70)
این بار حرف زدی باش سلامش برسون (sm111)
غریبه آی غریبه آی غریبه
ببین دنیا پر از رنج و فریبه
غریبه آی غریبه آی غریبه
دلم تنگه غریبه آی غریبه
(sm81)
چشم حتما (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید اذیت شه کسی که خونه داره با ماشین زیر پاش و کارش هم براه دیگه چرا دوماد نشه هی بیاد ناله کنه(sm50)
فعلن فیس آن شو برا اون وقت زیاده (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm127)خدا رو شکر که رفتن سر خونه و زندگیشون .ایشالله شاد شاد باشننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت میدونه به این اسونیا که میگی هم نیست (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی بالاخره کوتاه میاد
فاصله ها ... (sm50)
بعد این همه سال هنوزم غریبه فریدون یه چیز دیگست (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با من بمون ... (sm1)
گفتم که مست و عاشقم دیوونه ی تو
هر شب خرابم گوشه ی میخونه ی تو ...
(sm50)
(sm50)نقل قول:
آلبوم جدیدش الی منتظره بیاد برینه به صفاریان (sm2)
اومدم فیس چرا ج نمیدی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف صداش تو اون سالا که حلاصه شد تو یکی دو البوم (sm50)نقل قول:
(sm2)
چرا با این که میدونم خطا کرده
هنوز دلگرم امیدم که برگرده ؟؟(sm50)
(sm59)سیناتونو دزدیدم
(sm70)
(sm59)شمارتو پخ کننقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)چشمه طوسی خیلی عالیه
(sm59)این بود زندگی چی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshism [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بذار تـب کنم توو آغــــوش تو نفــس هام نگه دار !
به باور برس از احساس من نده از دستم این بار!
دمت گرم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm155) دیر شد
(sm127)نقل قول:
به سلامت (sm74)نقل قول:
(sm2)لاشیا چرا از من مایه میذارین
تا ساعاتی دیگر بازی با نتیجه 6-0 به سود من سیتی به پایان میرسد (sm59)
حسی که به آرسنال دارم مثل لنگ میمونه (sm120)
تو کاور اصحابی چرا ننوشته کدومو کی تنظیم کرده
به درد میخوره آلبومش یا نه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه شخمیه
نت ما که ریده بزارم موقع بیکاری دان کنم پ (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما غلط میکنی که حس داری اصلانقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو بمیر راحت شیم از دستت ! (sm25)
الی آلبوم محسن معلوم نیست کی میاد ؟!
مردیم بس که صبر کردیم !
به به شاعور عزیز (sm127)(sm59) واقعیت رو گفتم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاکرم(sm127) تموم کن این اخلاق جلفتو ! (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدومو؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ضدیت با من ! (sm98)نقل قول:
یا سلیقه تو شخمیه یا بازم تو (sm2)واقعا چی دیدی تو لنگ و رئال و آرسنال و ....(sm120)نقل قول: