هیچ گروهی خوب نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط hoohoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب خود شادمهره که باید آهنگ بسازه و تنظیم کنه
نمایش نسخه قابل چاپ
هیچ گروهی خوب نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط hoohoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب خود شادمهره که باید آهنگ بسازه و تنظیم کنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون ک آره
ی ترانه سرای درست حسابی حم پیدا کنه ؟
اینا کین کلا سرجمع (sm25)
ببخشید شما شبنم تو سایت شادمهر ماندگار هستید ؟نقل قول:
درسته ناشناخته بودن ولی بازم صبر کردم که کار رو بشنوم و از همه مهمتر شعر رو.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما الان میگم اصلا قابل قبول نبود شعر...
بازم محرابی، شعراش از این بهتر بود (sm98)
ولی در کل باید راهی که رفته رو برگرده.... هر چی تو این راه، قدم برداره، یقینا شاهد بیرون اومدن کارای بدتر از این هستیم... حاضریم برگرده از این راه و نخونه تا این که کارایی مثل کوه رو بده بیرون...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بستگی داره شما کی باشی (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
شادمهر رو سره من جا داره ولی من ترانه سرایه این کار رو میکوبونمنقل قول:
تا حرمته افشین یداللهی حفظ بشه/ ایضا نیلوفر لاری پور و خیلیا دیگه که دارن زحمت میکشن و تخصصی کار میکنن و زندگیشونو گذاشتن پای ترانه گفتن.
ما نیز همنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیه هنوز کار پخش نشده ایراد می گیرن (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه بحث ترانه س من چن وقته ترانه ها اون چیزی نیس ک ............ (sm74)
(sm132) (sm77)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)(sm54)