خاطره خود کلانتر جان است
بر سرت بشکند هوار شود
مثل زندان ژان والژان است(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
خاطره خود کلانتر جان است
بر سرت بشکند هوار شود
مثل زندان ژان والژان است(sm50)
درود بر تو (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm1)
(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر ما هميشه خوب و بد و درست از هم تشخیص نميدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب و بد اموریست نسبی!نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صفر و صدی وجود نداره در دنیا...
راه خوب اون راهی که تو انتخاب میکنی نه راهی که واست تعیین شده!
"پای بگذار به اون راهی که فکر کنی بهتری....که فقط فکر کنی بهتری "(sm10)
صحيحنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راهمو خودم انتخاب کردم درسته که مسلمون زاده ام اما اگه نبودم بازم خودم اين دين و انتخاب ميکردم دينی که هرجا به شک ميفتی واسات جوابی داره،جوابی که قانع کننده س نه صرفا توجيه کننده (sm10)
تو کتاب اندیشه نوشته بود فرق انسان و حیوان قدرت تفکر و انتخابنقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه خودت قدرت تفکر و تصمیم گیری نداشته باشی هیچ فرقی با حیوان نداری(sm174)
دین یه راهنماس خودت تصمیم می گیری استفاده کنی یا نه مثل حجاب و غیره (sm174)
متاسفانه تو ایران خوب و بد مردم رو دولت تعیین میکنه که عین برده داری یه(sm174)
سشُوار.......سشُوار....سشُوار(sm 50)
نقل قول:
خب من دينمو انتخاب کردم و در ضمن دين قدرت تفکر و از انسان نمی گيره
و اين آخری آخه دولت چه ربطی به دين داره؟!
(sm10)