ایول شرش کنده شد(sm118)(sm185)(sm185)(sm185)(sm185)(sm185)(sm1 85)(sm185)
نمایش نسخه قابل چاپ
ایول شرش کنده شد(sm118)(sm185)(sm185)(sm185)(sm185)(sm185)(sm1 85)(sm185)
یعنی واقعا راحت شدیم (sm189)
(sm34)(sm34)(sm34)(sm34)
نه نه نه نننننننننننننننننننه (sm74)
نــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـه(sm81)
(sm198)(sm198)
میلاد ملایمت فایده نداره دست و پای قرمساقو ببند تا به 120 روشه سامورایی بکنمش(sm2)
ببین کیونت میخاره(sm2)
تو اگه بکن بودی که اوبت بالا نمیزد (sm2)
من الان دارم تو خلوت شب شجریان گوش میدم
مردک مردم آزار برو بمیر (sm2)
بگو کدوم اوبی اول شروع کرد تا خودم بکنمش(sm2)
سه تار از پهنا تو ماتحتت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کونکش تورو خدا برو گمشو(sm2)
چیزم به صورت عمودی تو گلوت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهرام ناظری به صورت ایرانی قدیمی روی پتو کف زمین ب...کنت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خطر تو خودت منو صدا میکنی که بیا بکن بعد میگی برو.. تکلیفتو با خودت معلوم کن اول ... اگه اوب داری خوب رو راست باش با ما.. اگه میخوای بخوری خوب بگو ی چی بدم دهنت(sm2)
معلومه حسابی بهت حال داده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
30 دقیقه مونده اخرین قسمت رو تموم کنم(sm2)خطر تا 40 دقیقه دیگه زر زدی بازم میام سروقتت میدم دهنت(sm2)
به تو بیشتر حال میده (sm120)نقل قول:
پس بگو این جاکش چرا پلاسه اینجا.تخمی داره سریال میبینه.
ک.یره کارگردانش تو چونت مرتیکه پولی(sm2)
برا همین با قلیون گوش میدی(sm2)تداعی خاطره شیلنگ قلیون با چیز شهرام برات(sm2)ادامه بده به دادن(sm2)نقل قول:
خطر از راست خسته شدی چپ رو بگیر که دهنت بسته بمونه(sm2)
خوب تصویر سازی میکنی چندبار تو یه همچین شرایطی ترتیبتو دادن (sm2)نقل قول:
میلاد یادت باشه فردا یه بسته شاندوم خار دار بخری میخوام جرش بدما(sm2)
من تصویرسازی میکنم تو شروع میکنی به دادن(sm2)نقل قول:
خطر بدون سرپوش بخور بهتره برات(sm2)
فرشید امین-مستم من امشب
میلاد گوش بده این موقعی خیلی فاز میده.به به
تو عمرم فرشید امین گوش ندادم ولی این فرق داره
جاکش کمتر کس بگو خداوکیلی حالم بهم خورد(sm2)
تو همش مشغول کیون دادنی نه گوش دادن(sm2)
گه مفت نخور من جوابتو ندم
هروقت اوبتو کنترل کردی من جوابتو نمیدم(sm120)
ما که رفتیم بخوابیم کــونه لقت(sm2)
این همه ایستاده دادی حالا برو بخواب بده(sm2)
کمانچه ی کیهان کلهر ساعت 4 صبح (sm88)
دوباره شغل شریفتو به بقیه نسبت دادی - نکن عزیز من به کارت برس ، بخور ، بده ، پولتو بگیر (sm2)نقل قول:
ممه تیر کــــــــــــــــونه لـــــــــــقــــــــــــ ـــتــــــــــــــــ(sm2)
بیشتر داد بزن شاید فشاری که بهت اومده کم شه(sm2)
برو بده اوبی(sm2)اسکی نرو(sm120)نقل قول:
ﻫﺮﭼﻪ ﺑﺎ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﻣﻦ ﺁﺷﻨﺎ ﺗﺮ ﻣﯽ ﺷﻮﯼ
ﺩﯾﺮﺗﺮ ﺳﺮ ﻣﯿﺰﻧﯽ ﻭ ﺑﯽ ﻭﻓﺎ ﺗﺮ ﻣﯽ ﺷﻮﯼ
ﻫﺮﭼﻪ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺯﻫﺎﯼ ﺁﺷﻨﺎﯾﯽ ﺑﮕﺬﺭﺩ
ﻣﻦ ﭘﺮﯾﺸﺎﻥ ﺗﺮ، ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﯽ ﺍﻋﺘﻨﺎﺗﺮ ﻣﯽ ﺷﻮﯼ
ﻣﻦ ﮐﻪ ﺧﺮﺩ ﻭ ﺧﺎﮐﺸﯿﺮﻡ ! ﺍﯾﻦ ﺗﻮﯾﯽ ﮐﻪ ﻫﺮ ﺑﻬﺎﺭ
ﺳﺒﺰﺗﺮ ﻣﯽ ﺑﺎﻟﯽ ﻭ ﺑﺎﻻ ﺑﻼﺗﺮ ﻣﯽ ﺷﻮﯼ
ﻣﺜﻞ ﺑﯿﺪﯼ ﺯﻟﻒ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺭﯾﺨﺘﯽ ﺑﺮ ﺷﺎﻧﻪ ﻫﺎ
ﮔﺎﻩ ﻭﻗﺘﯽ ﺩﺭ ﻗﻔﺲ ﺑﺎﺷﯽ ﺭﻫﺎﺗﺮ ﻣﯽ ﺷﻮﯼ
ﻋﺸﻖ ﻗﻠﯿﺎﻧﯽ ﺳﺖ ﺑﺎ ﻃﻌﻢ ﺧﻮﺵ ﻧﻌﻨﺎ ﺩﻭﺳﯿﺐ
ﻣﯽ ﮐﺸﯽ ﺁﺯﺍﺩ ﺑﺎﺷﯽ، ﻣﺒﺘﻼﺗﺮ ﻣﯽ ﺷﻮﯼ
ﯾﺎ ﺳﺮﺍﻍ ﻣﻦ ﻣﯽ ﺁﯾﯽ ﭼﺘﺮ ﻭ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺑﯿﺎﺭ
ﯾﺎ ﺑﻪ ﺩﯾﺪﺍﺭ ﻣﻦِ ﺍﺑﺮﯼ ﻧﯿﺎ ... ﺗﺮ ﻣﯿﺸﻮﯼ
ﺣﺎﻣﺪ ﻋﺴﮑﺮﯼ
(sm27)
من آهنگای اینارو میگیرم که فقط آرشیوم ناقص نشه گوش دادن به آهنگاش 1 بار یا 2 بار اونم وقتی میگیرم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا خودت میای اعلام فاحشه بودن میکنی خودت میای اعلام اوبی بودن میکنی خودت میای میگی پولتو ندادیم خودت میای میگی جای دادنت زخمه - اصلا به من چه (sm2)نقل قول:
خب دیوث اینو گوش دادی یا نه؟
من کلا دانلودشم نمیکنم اینم توی پی ام سی شنیدم دان کردم(sm2)