(sm27) شب به خیر همگی (sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm27) شب به خیر همگی (sm27)
طرح چی ؟؟ دقیق بگو چی منظورته تا بگم با چی کار میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به وقت بی برنامه ایی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه فکری به حال خودت بکن تا از دست نرفتی(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نبودم نوید شرمنده (sm172)(sm74)
گاهی اوقات یه سوتی گند میزنه توی کل کار ... (sm27)(sm27)(sm27)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از دست ... از پا ... از همه جا رفتم ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید بیا که اون قبرستونی که میگفتی رو آقا احسان لطف کردن و معرفی کردن(sm27)
بچه ها صابــــــــــــــر کجاست؟ (sm81)
رفته حج . (sm18)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما را هم پیچونده که رفتم نمی دونم شمال یا جایی دیگه !(نمی دونه بیلیطش را خوندم صادر کردم(sm59) ).
تو هم که همیشه اشکت دم مشکته (sm70)