دوستان کسی آلبوم فریبا شادمهر با کیفیت اورجینال داره؟یه آهنگ بنام زندگی داره استثناییه
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان کسی آلبوم فریبا شادمهر با کیفیت اورجینال داره؟یه آهنگ بنام زندگی داره استثناییه
متاسفانه این آلبوم اورجینال نداره ولی بهترین کیفیتش رو قبلا این سایت گذاشته بود ولی الان دیدم مثل اینکه دیگه نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط salahsal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132) قصه این بود
از اون آلبومهایی که اورجینال نداره آلبوم فال قهوه شادمهر هم خیلی قشنگه ای کاش اینگونه آلبومهاش اورجینال داشتن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البومی به نام فال قهوه وجود ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط salahsal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترک فال قهوه هم جز البوم خیالی نیست هست که کیفیت اورجینالش تو همین سایته
قشنگ بود
شما هیچ خواننده ای را پیدا نمیکنید ک وقتی آهنگ میده همه راضی باشند شادمهر هم از این قاعده مستثنی نیست چون نظرات و سلیقه ها متفاوته... شادمهر وقتی آهنگایی مثل تقدیر و سبب را هم ک داد بیرون بازم بودند عده ای و انتقاد میکردند ک اینا چیه شادمهر میخونه و شادمهر دیگه شادمهر سابق نیست و... الانم آهنگ جدید اومده خیلیا خوششان اومده خیلیا هم نیومده...پس ب نظرات و عقاید هم احترام بذارید. . از نظر من هم آهنگ خوب بود و ب دلم نشست فقط نقطه ضعفش این بود ک ترانش زیاد جالب نبود وگرنه بقیه چیزهاش خوب بود..صدای شادمهر هم ک هیچ حرفی باقی نمیذاره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در کمال ناباوری آهنگو دوست داشتم (sm25) با این که با شادمهر واقعی خیلی فاصله داره ولی از کل آهنگای آلبوم تصویر بیشتر به دلم نشست
به نظرم ترانه اش اونقدرا هم بد نیست که بعضیا میگن من خیلی راحت تونستم باهاش ارتباط برقرار کنم
بیشتر از همه با تنظیمش مشکل دارم تنظیم اصلا خوب نبود (sm172)
چرا ناباوری؟؟؟ مگه هرکی از این آهنگ خوشش اومده چیزی از موسیقی حالیش نیست؟؟؟ اتفاقا بازخورد آهنگ خیلی خوب بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]