به همان سادگی
که کلاغ سالخورده
با نخستین سوت قطار
سقف واگن متروک را
ترک میگوید
دل، دیگر در جای خود نیست
به همین سادگی! (sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
به همان سادگی
که کلاغ سالخورده
با نخستین سوت قطار
سقف واگن متروک را
ترک میگوید
دل، دیگر در جای خود نیست
به همین سادگی! (sm27)
بلخره دخول صورت پذیرفت یا نه ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث میخوای وسط بیمارستان بیای پایین اگه پرستار بیاد میخوای بگی دارم بدنسازی باهاش کار میکنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس دوساعته دارم چی میگم (sm2)حتما که نباید صریح موشکافانه جلوی همه بگم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بحث از کجا به کجا کشیده شده بحث چی بود الان بحث چی ( س.ک.س) شد(sm2)همش کار این انگلیسه مرگ بر استکبار جهانی(sm2)
رسول زدی؟(sm30)(sm30)(sm30)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به پس بگو از تجربیتت تا فیض ببریم ببینم چه سحر و جادویی بکار بردی (sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
اینجام عزیزم (sm2) 1 به بعد تخمی میشه سرعتم ولی بازم هستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]