[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm50)
از وهم ها و این همه انکارم.. (sm50)
نشد نشد نشد (sm50)
من اسیرم تو فقط لحظه ی مردن من
میتونی واکنی این یوق از گردن من ... (sm50)
اخونده میاد درباره بازی های کامپیوتری وقتی حرف میزنه(sm120)تقریبا 4 ساله نت دارم.شاید کلا 100 ساعت تیوی دیده باشم اون بیشتر اخبار
3 ساله که هیچ فیلم و برنامه و سریالی از تی وی ندیدم ! فقط چندتا بازی مرحله آخر لیگ قهرمانان از یک هشتم به بعد ! اخبار هم فقط سایت های خبری (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D A N I [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه شبکه سه آخر شبها فیلم های مستهجن پخش میکرد من الان یکی از بیننده های مخلص این شبکه و تلویزیون داخل ایران بودم و حیف ... حیف ...
احسنت (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
مردی که اشک نریزه آدم نیست ... (sm127)(sm88)
یکی به این کسخل بفهمونه هیتلر فقط روز آخر عمرش ازدواج کرد چند ساعت بعدش هم مُرد ! نوه اش کجا بود ؟؟ (sm2)(sm30)
بعدشم هیتلر آلمانی نژاد آریایی چه ربطی به دختر تایلندی داره ؟؟؟ (sm2)
هیتلر مگه صدراعظم آلمان بوده ؟؟؟ (sm2)
آخ که چه حیف شد کودکی ... (sm172)
شهرزاد میاد به زودی
از این عواملی که معرفی شدن به نظرت چند نفرشون حذف میشن ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هستن همهنقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس آلبوم شلوغیه بر عکس پارونقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیم کننده ای که قطعی شده باشه بازم هست ؟؟؟
سجاد آهنگا که زیر 5 دقیقه نیستن از همین الان گفته باشم کمتر از این باشه گوش نمیکنم
ارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یارم به یک لا پیراهن خوابیده زیر نسترن
ترسم که بوی نسترن مست است و هوشیارش کند ... (sm81)
چه خبره بابا اهنگای ارکسترال تایم طولانی میسازن. اهنگ پاپ راک معمولی میانگین دیقه و نیمم نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجیبه ! از یه طرف محسن میگه بیشتر تنظیم هارو خودم انجام دادم از یه طرف 5-6 تا تنظیم کننده دیگه هم هستن (sm132)نقل قول:
من شخصا دوست دارم کارا پیش درآمد و مقدمه داشته باشن اینجوری خیلی جو کار حرفه ای تر میشهنقل قول:
بمیرنقل قول:
تو هم شاید نمی دونی
چه احساسی به من داری ... (sm50)
این چه پستیه گذاشته امروز شادمهر
رد داده (sm25)
چی گفته ؟؟؟ یه اسکرین بده (sm120)نقل قول:
یه کلیپ گذاشته دلقک بازی در میاره عین تتلونقل قول:
بیماری تتلو احتمالا واگیرداره (sm59)نقل قول:
امیر پول بده یه چند قسمت شهرزاد بزنیم
- (sm2)
سروش رضایی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
کاپولا رو میگه آل پاچینو(sm2)
یارو کیونش پاره میشه.این دو روزه بازیگر میشه(sm2)
طرح خالی کردن انبار در سال جدید (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
آقای وینچستر(sm2)
عجب سریالیه (sm120)
محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در گفتوگویی با عادل فردوسیپور مجری مشهور صداوسیما
جمهوری اسلامی ایران شرکت کرده است. این گفتوگو پیرامون دیپلماسی ورزشی است.