(sm168)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm168)
به همین سر در موزیک باران اومدم برم حموم شلوارمو کشیدم پایین دیدم یه پشه از تو شورتم پر کشید (sm2)
محسن داره حرف میزنه تو اینستا
کامنتاشو بزار
چشمت روشن
حقیقتا از القابی که بهم میدین خوشم نمیاد
رسول راسی من غروب خسته بودم پستتو کامل نخوندم فکر کردم نوشتی عوامل هست بازم گفتم اره .تنظیم کننده نیست
دیگه من دیر رسیدم
گفت شب شما بخیر و شادی رفت
حدس می زدم ! مرسی (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان شکلک خنده گذاشت گفت عالی
:│
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توهمه چی دس دارن.عقده تشویق هم داره(sm2)
کشتکار چی شد(sm120)
یک راک انچنانی (sm88)
حذف شده خداروشکر (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)
رندر نهایی به زودی (sm171)
یکی نوشته کامنتای محسن اینا بوده...
اسفند ماه مناسبی برای انتشار آلبوم نیست
اگر مجوزها صادر بشه بهمن ماه آلبوم منتشر میشه
آلبوم هم کلاسیک داره هم ترانه
من و بهروز و فرشاد و عادل و کوشان تنظیم ها را انجام دادیم
شاعر شاه مقصود ؛ حسین صفاست
فضای قطعات طرب انگیز تقریبا مثل فضای برقص آ هست
هنوز تصمیمی برای کاور نگرفتم
تراک دیوونه بزودی منتشر میشه
لطفا از القاب سلطان خاص چاوشیست چاوشیم استفاده نکنید
همون محسن کافیه
من یه آدم معمولیم و کارم خدمت به شماست
از مخاطبانم راضیم فقط این القاب رو حقیقتا دوست ندارم
بعضی از این دوستان با شهامت فکر میکنند رصد نمیشوند اما ما آزامون به کسی نمیرسه راحت باشید
خیلی وقته مشهد نرفتم حتما بزودی میرم
شب شما به خیر و شادی
فضای قطعات طرب انگیز تقریبا مثل فضای برقص آ هست(sm209)
برقصید(sm2)
به سماع می آییم (sm2)
خیلی خندیدم و باقی ماجرا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیر و باقی ماجرا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
05 Sayyad (sm81)
خاطرات پینه بسته ... (sm50)
رقص کلاسیک دختر ایرانی با آهنگ محسن چاوشی (sm70)
(sm27)
.
.
.
عید است اگر تیغ بباری و سر من
از روی تن خسته ی پردرد بیفتد
آنقدر بچرخان و بچرخان و بچرخان
تا با غزل رقص تو این مرد بیفتد
ناصر ندیمی (sm50)
(sm27)
پُک میزند مردی که دیوارش سیاه است
هفتآسمان از دود سیگارش سیاه است
من قبر پنهانم كه دارد ميسرايد
قبر همان مردي كه ديوارش سياه است
رنگش نکن میلی به آرایش ندارد
او زندهاش تار است و مردارش سیاه است
خونگریه میریزد به حال زار انسان
خون نیز در چشم عزادارش سیاه است
پایان دنیا نقطهای کور است بینور
میداند او از بس که پندارش سیاه است
شیطان عجب مردیست بر تن شعله دارد
آتش کمش سرخ است و بسیارش سیاه است
دنیا فرو میریزد از یک ضربِ انگشت
هرقدر رنگی باشد آوارش سیاه است ... (sm27)
مریم جعفری آذرمانی
این راه من بود ... (sm50)
چه خوششم اومد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد قیبولت دارم (sm176)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با سلط کشیدم بالانقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دیگه حرفی ندارم
کارشناس تمامی مسائل بابا اسی ، احترام بگذارید
برقص آ (sm3)
طرب آخه از کجات در اومد تو (sm50)
نوازندگی علی قمصری از قبل قرار بود حذف شود
(sm30) ریدن بهش
اما تا این لحظه سعید شهروز خبری درباره زمان دقیق انتشار آلبوم خود عنوان نکرده است. شهروز این بار دست به تغییرات جدی زده و چهرههایی را انتخاب کرده که اغلب از نسل جدید موسیقی پاپ هستند. محمد کاظمی تمامی ترانههای اثر جدید این خواننده را سروده؛ انوشیروان تقوی، مهران عباسی، حامد برادران، پیام هوشمند، امیرعباس حسنزاده، سیاوش صدری، امیرعلی زمانیان، صادق نورانی و مهدی کاشیان سایر هنرمندانی هستند که در بخش موسیقی و تنظیم «79» حضور دارند. معلوم نیست سرنوشت تلفیق تجربه شهروز با نگاه جدید این موزیسینها چه خواهد شد؛ اما خیلیها منتظرند تا ببینند آیا بازگشت این بار او نقش خاطره میزند؟
(sm50) بعید میدونم موفقیتی حاصل شه
یه ستاره آرزو کن برای دستای سردم
برای ِ من که شبیه ِ آرزوهای تو بودم
(sm50)
یکی یه فـیلترشکن ِ خوب نداره ؟
serial for nod32/ess 9
RUA2-25VX-NW4S-M26R-3F2V
valid 08/12/2020
BR32-XAC4-M5NB-RF4A-8VF9
valid: 11.12.2016
CHGT-XXDB-5G4D-7V7D-566M
valid: 09.12.2016
AAFJ-XVHW-FMEW-6JM5-T53T
valid 15.03.2016
فارغ از جریان فکری این دوشخص،معتقدم که می تواند مصاحبه ی ماندگاری شود....این روزها اتفاقات غیر منتظره در فضای رسانه به وفور رخ می دهد...فکر کنم اگر در آینده ی نه چندان دور،دکتر احمدی نژاد را در قامت یک میهماننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در برنامه ی رشیدپور هم ببینیم جای تعجبی ندارد...(sm77)
سینجول کور خوندی از روزی که سیستمت به فاک رفت فهمیدم نفرین و چشم شورت دنبال سیستم منه و ایضا بدگویی راجبه کارت گرافیکای amaمدتی بود هر چن بار سیستم یبار که روشن میکردم صفه سیا میومد باس ریست میکردم تا باز بتونه وارد محیط ویندوز بشه ولی با توکل بر خدا و حول و قوه الهی تونستم بر این مشکل فائق بیام کیون لقت دیوث