از این همینا استفاده کن که به ارمین گفتم روغن نارگیل زیتون ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از این همینا استفاده کن که به ارمین گفتم روغن نارگیل زیتون ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
rasol 24 یه تومن میگیرم مشاوره میدم (sm2)(sm2)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیش میاد اینا دیگه
هم ما هم اونا (sm149)
یعنی اونی که این رو گفته منطقش در حد افتابه مسی توالت صحرایی هستش(sm2)خو از کجا معلوم مرد داره شهادت دروع میده زن و مرد نداره باووو(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه نشد باید دوبرابرشو برگردونی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه افتخار هم میکنه (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو بگو یه قرون ! به گور هفت پشتم خندیدم بخوام دوباره همچین گوهی بخورمنقل قول:
راسی بعد از ظهری تی وی تبلیغ نمیدونم چی چی میکرد ..
اسمش بود زانکو ..
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
فک نکن قانع شدم فقط حوصله شو ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیالت راحت دو روز دیگه باز همچین غلطی میکنی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]