نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هارد 700 . . . 2 تا 2 ترا . . . هنوز کم بود . . . (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هارد 700 . . . 2 تا 2 ترا . . . هنوز کم بود . . . (sm50)
می برمت یه جا سالار . . . (sm59)
من دو تا یک گرفتم ک بکاپ داشته باشم ...تنها سرمایه زندگی من همین آرشیوه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منه بی بک آپ . . . (sm81)
1 ساله دنبالِ یکی می گردم ، 500 تومن روم سرمایه گذاری کنه . . . (sm50)
حیف حیف حیف . . . (sm172)
دلم از خیلی روزا ،
با کسی نیست ... (sm50)
خودم میام ، میبرمت ... (sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تنها 250 تومن(sm172)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm134)(sm228)(sm134)