منتظرت بودیم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
منتظرت بودیم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انگار مونوعه
اصلا انتظارات را برآورده نکرد ...
در کل یه چیزی خونده دور هم باشید (sm2)
لطف داریدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداشی تو میگی که اینجور بگه بده من بهت میگم شعر هیچ مرزی نداره نه مرز اخلاق نه مرز حیا نه مرز ادب شعر یه دنیای بدون قانون و بدون مرزه و اصلا خوبیش هم به همینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین مولانا برو بخون یه مصراع داره یادم نیست ولی میگه فولانی شهید *** خره
اون مرتیکه بی ناموس همچی میگفت باور کنید هیچ راهی ندارد نمیدونم اگه مجوز بدیم ارگانهای دیگه میان دخالت میکنن چان میکنن چونان میکنن من گفتم ببین عنقلابی شده فیلم پورنویی روایت شده مرتیکه کچل ابنه ای ایسناگرام این بی ناموس کجاس
متن شعرا رو بذارید
موسن کله گیری
مدت ها باید این کارو گوش کرد
هر دور یه چیزی به شنیده هات اضافه میشه