کریسمس کی میشه؟ ؟ ویدئو ها با آلبوم همزمان پخش میشه یا قبلش؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کریسمس کی میشه؟ ؟ ویدئو ها با آلبوم همزمان پخش میشه یا قبلش؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)دی ماه دیگه .. نمیدونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارن کاراشو به سرعت هر چه تمام تر انجام میدن (sm120) به موازات هم دارن جلو میرن (sm120) ایندفه زیاد منتظر نمیمونیم مطمئن باش ... البته با تلاش های شبانه روزی (sm120)
به نظر من تا دیماه صبر کنیم ارزشش رو داره تا اینکه یه البوم تکراری اونم با اهنگهایی مثل معروف یا فقط با تو عشقم رو بشنویم
وارث بزودی....
از کجا میدونی انتها جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره بزودی...4ماه دیگه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه دلبری میکنه شادمهر جدیدا . . .
چه آلبومی بشه. . . امیدوارم باقی تراکها موزیکاش در همین سطح باشن
امیدوارم بهترین البوم شادمهر باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hobbit [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر داره یکی یکی دمو میده تا مثلاً آلبوم دیده بشه تا موقع ریلیز آلبوم
دموی جدید ربطی به وارث و تجربه کن نداره ... دو تا ویدئو در راهه که یکیش وارثه آماده شده ولی بعیده به این زودیا بیاد ینی تا قبل آلبوم نمیاد
نوامبر آماده باشین اگه اتفاق خاصی نیافته ... مطمئن باشین تو همین 2016 میاد فقط اگه بجنبه زودتر تحویل بده آلبومو مسخره بازی رو بزاره کنار
نسل شادمهرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نسل شادمهر یه چند باری اذیت کرده ولی اگه گفته حتماً یه خبرایی هست ... ویدئو که آمادس حالا باید دید چی میشه ... اگه آلبوم نوامبر بیاد زمان بدی برای پخش ویدئو نیست ولی من شنیدم وارث نزدیک آلبوم میادنقل قول:
میشه لینکشو بذارینقل قول:
(sm192)
تو تلگرامش زده فقط گفته بزودینقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنظر من نسل شادمهر بین فن پیج ها معتبرترینه قبل فقط باتو هم چند تا عکس از ویدیو گذاشت فک کنم هنوز دسته بهنام باشه که با بهداد در ارتباطه قدیما با شادمهرم تلفنی حرف میزدهنقل قول:
انتها این به زودی کی هست احتمالا؟
میشه آدرس تلگرامشو بدینقل قول:
Telegram.me/shadmehrgenerationنقل قول:
بی خبرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنوننقل قول:
(sm100)
رو پیج اینستا هم گزاشتن (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره نسل شادمهر خوبهنقل قول:
حالا باید ببینیم چی میشه ... منم الان تماس میگیرم ببینیم چی میگه (sm59)(sm120)
این کاورهایی که طراحی میکنن یکم دفت کنن بد نیست (sm120) یه لحظه فک کردم شادمهر بوکسور شده شیشه شکونده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm14)
موافقم، گرافیست هم گرافیستای قدیم، قبلنا طرحهای قشنگی درست میکردن چیه این (sm177)
(sm54) میگه خبری نیست به این زودیا (sm148)
یعنی چی ؟ مگه میشه مگه داریم (sm13) نسل شادمهر الکی نمیگه (sm55)
نسل شادمهر با بهداد در ارتباطهنقل قول:
آره گفته بودی ..نقل قول:
آخه مسئله اینجاست این رفیقمون هم با آرمین در ارتباطه :)))
بالاخره این وسط اصلاعات یکی نادرسته ... چند روز دیگه معلوم میشه احتمالاً
و من فک میکنم اطلاعات این رفیق ما غلط باشه (sm2)کلاً یه چند وقتیه یکی در میون درست از آب در میاد (sm2)
آبرو بهت نزاشته این رفیقت جدیدا (sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با توجه به حرفای ایوبی من فکر کنم نسل شادمهر حرفش درست تر باشه
بچه ها البوم مهر یا ابان ماه میاد
پیش بینی من اینه
بهش گفتم بره درست حسابی خبر بگیره
خبری نیست ... فقط دو سه هفته ی دیگه کنسرت داره ! همین
به هر حال کاری بود که از دست من بر میومد .. حالا درست بودنش رو نمیدونم .. گفتم بگم که گفته باشم
احسان به نظرت البوم اماده س؟نقل قول:
شک نکن ... من مطمئنم تو 2016 میاد اگه اتفاقی نیقته ! احتمالاً نوامبرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
پس چرا لفتش میدن
دارن چراغ خاموش جلو میرن ... اگه کامینگ سون بزنن ملت میریزن هر روز میگن چی شد پس و ...نقل قول:
(sm120)آره خداییش همه میرسند کامینگ سون بزنند چون شادمهریا بعدش دهنشون آسفالت میکنند(sm30)نقل قول: