احسان هستی؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
احسان هستی؟؟؟
(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Hiنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیاید سوپرانقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بریم(sm155).... او صبر کن روی پی سی دان کنم !!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببخشید اینجای که میگید کجاست؟نقل قول:
خیلی دوره. ، باید بلیط داشته باشی .نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
اینو دانلود کن بعد نصب کن بعد اکانت بساز بعد بیا تو بازی (sm2)
dl.subra.ir/Subra_V11141.exe
خخخخ اینم بلیط که این دوستمون داد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط ehsansalehi : امروز در ساعت 09:09 AMدلیل: لینک دادن همه پست های اخیر ، همین !!!!(sm127)(sm10)
اَصَنَم اینطور نیس (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه سوال دارم ، الان اگه یه پسر بیاد بگه طرز استفاده از سایت چگونه است ، تو باز هم همان طور فعالانه کمک مینمایی؟(sm70)
مثلن بیا به منو شیخ یاد بده (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوام بدونم تو خواب نداری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا ساعت 6 بیداری ، ساعت 9 دوباره حضور داری تو تاپیک ، برا سلامتیت میگما گل دختر (sm10)
ارشادش کردم .....نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفت بخوابه(sm30)
مگه سر کار نمیره ، الان خواب؟نقل قول:
شب بیداره روز میخوابه؟
که چی شه خو؟
خدایا هیشکی رو نفرست ظهور کنه ببینیم تهش تا کجا میریم (sm70)
به خواطر پاش مرخصی گرفته(sm59)نقل قول:
میبینم که هر چی سوال تو ذهنم هست رو تو پرسیدی ، یه سوال دیگه تو ذهنم هست اینو دیگه نمیپرسم خودت فقط جواب بده شیخ (sm70)نقل قول:
هرکی تونست ی اسم مردونه بگه که
هیچ کدوم از این حرفهای این اسم که من نوشتم توش نباشه.
( عبدالرحیم) دقت کنید هیچ حرفی از این اسم داخلش نباشه فقط اسم پسر باشه ...
منتظر جوابم
چند وقته بیماری بدی گرفتم!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اسمش آلزایمره!
دکتر گفت ممکنه هر کسی رو با دوست دخترم اشتباه بگیرم!
دخترا اگه یه وقت
پیام عاشقانه دادم، شماره خواستم، بهم بدید، دلمو نشکنید!
مریضم!
میییییفهمی؟
مررررررریض!!!
:|
پيج مشكلات جنـــ.سي
سلام من يه دختر١٩ساله هستم كه تا الان به ١٨ تا از دوس پسرام و ١٣ تا از دوستاي دوس پسرام و ١٧،١٨ تا از بچه محل هام دادم. اصن هم پشيمون نيستم البته. فقط الان عذاب وجدان دارم كه چرا به شوهرم از روابطم چيزي نگفتم. به نظرتون من خراب حساب ميشم؟؟؟البته اكثرشون از پشت دادم
١-نه تو فقط يه كوچولو كــ.وني حساب ميشي همين عزيزم
٢- نه بابا آبجي تو فقط يه كم شيطوني
٣-خدا مرگم بده خراب چيه؟ بيا خونه من پشتت نماز بخونم.فقط يه كم سجده رو طول بده اينجوري ثواب داره
٤-نه عزيزم تو پاكي اين منم كه جـــ.نده م اين منم كه كوني ام
٥-يه دقيقه نده تا راجبش فكر كنم
٦-نه باووووو عمه من جــــ.ندس، تو فقط خاستي مردم رو شاد كني
٧-ديگه نبود؟؟؟ بريم؟؟؟؟ كسي از قلم نيفته
٨- فكر كنم فقط mr markus تو رو نكرده
٩-تو الان جنــــ.ده خونه حساب ميشي باووووو
١٠-اگه زحمتت نيس قيمت لوله خرطوميه ٢ رو آنلاين بده تا بگم چيكا كني
11- چطوري الكسيس تگزاس؟ can u speaking Farsi ???
ﺷﺎﯾﺪ ﻣﯿﺎﻥ ﺍﯾﻦ ﻫﻤﻪ ﻧﺎﻣﺮﺩﯼ ﺑﺎﯾﺪ ﺷﯿﻄﺎﻥ ﺭﺍ ﺳﺘﻮﺩ ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻍ
ﻧﮕﻔﺖ . .
ﺟﻬﻨﻢ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﻥ ﺧﺮﯾﺪ ﺍﻣﺎ
ﺗﻈﺎﻫﺮ ﺑﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺁﺩﻡ ﻧﮑﺮﺩ ......
خانمهای عزیز، آیا می خواهید بدونِ ورزش لاغر بشوید؟آیا می خواهید بدون رژیم گرفتن لاغر شوید؟.
.
.
.
.
.
.
.
.معلومه که میخواید، اما همچین چیزی امکان نداره
نقل قول:
نوچ ندارم(sm25)
نقل قول:
(sm201)
ببین گلم برای تشکر میتونی از دکمه تشکر پایین سمت راست هر پستی که ازش خوشت اومده استفاده کنینقل قول:
نقل هم که بلدی بگیری الان گرفتی
نقل چندگانه هم اول پستا رو تیک میزنی با دکمه چپ (از چپ اولی) بعد به آخرین پستی که میخوای اونم توی نقل قولت باشه رسیدی اونو "پاسخ با تقل قول" میزنی
واسه عکس گذاشتن اگه بتونم به مجتبی یاد بدم نیازی نیستش عکساشو با کد تگ بذاره خیلی خوب میشه (sm178)
مجتبی جان کافیه عکس رو توی یه تب جدا باز کنی... روش کلیلک راست کنی... copy image... و بیای اینجا وسط متن پیست کنی... به همین سادگی به همین خوشمزگی...
پرسش دیگری هم داشتی من در خدمتت هستم رفیق شفیق ـم (sm46)(sm19)(sm10)
(sm70)نقل قول:
اسم شناسنامه ای من... (sm25)نقل قول:
این از قلم افتاده سریع درستش کن (sm25)نقل قول:
ببین شاید میلاد داشته باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو بخواب میمیریا از بی خوابی ، اگه نخوابی انقدر میزنمت تا بمیری (sm70)نقل قول:
اسم شناسنامه ایتو بگو دیگه سوالی ندارم (sm142)نقل قول:
ببین گلم برای تشکر میتونی از دکمه تشکر پایین سمت راست هر پستی که ازش خوشت اومده استفاده کنی
نقل هم که بلدی بگیری الان گرفتی
نقل چندگانه هم اول پستا رو تیک میزنی با دکمه چپ (از چپ اولی) بعد به آخرین پستی که میخوای اونم توی نقل قولت باشه رسیدی اونو "پاسخ با تقل قول" میزنی
واسه عکس گذاشتن اگه بتونم به مجتبی یاد بدم نیازی نیستش عکساشو با کد تگ بذاره خیلی خوب میشه (sm178)
مجتبی جان کافیه عکس رو توی یه تب جدا باز کنی... روش کلیلک راست کنی... copy image... و بیای اینجا وسط متن پیست کنی... به همین سادگی به همین خوشمزگی...
پرسش دیگری هم داشتی من در خدمتت هستم رفیق شفیق ـم (sm46)(sm19)(sm10)
وسط فوتبال داره اذان پخش میکنه ، ینی چی عاخه . . .
نقل قول:
ببین رو دیوار کی ما یادگاری مینویسیم (sm74)
خودم میرم می میرم تو زحمت نده به خودت (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناراحت نشه دیگه ، شوخو (sm10)(sm10)(sm10)نقل قول:
برا سلامتیت میگم دیگه یه روزه نخوابیدیا (sm176)
رو این دیوار هر چی میخوای بنویس