آهنگ باید شاد باشه(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
آهنگ باید شاد باشه(sm59)
اختلال تلگرام در رشت! (sm50)
خودم اینجا
دلم اونجا(sm50)
اینجا هم کار نمیکنه
پس سراسريه
کسی مصاحبه ابی رو دیده؟
ابی اسمونی که دیشب شبکه یک داد؟
مصاحبه زنده ابی خواننده با بهزاد بلور اینستاگرام بی بی سی
اهااااااااااااااا
نه من فک کردم مصاحبه عمام رو میگی
قراره جمعه فکر کنم پخش بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط fard_knotwise [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهزاد تو اینستاش نوشته 28 بهمن می خواستم بدونم کسی لایو دیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیر شدیم رفت نه دندون مونده برامون نه مو مونده برامون (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کلا با آیتونز ریپ می کنم .
برای تگ زدن هم توی این تاپیک توضیح و عکس هستش .
با این نرم افزاری که لینکش رو گذاشتم .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متشکرم صابر جان ولی مثل اینکه من درست نتونستم منظورم را برسونم به شما منظور بنده تگ زدن نیستش این برنامه و برنامه Mp3tag آشنایی دارم باهشون و تا حدودی مسلط هستم منظورم خود کاور هستش کاور 600 در 600 هستش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کاور را میگیم باید چطوری به دست آورد مثلا منی که دیسک آلبوم من و بابا خواجه امیری را دارم وقتی ریپ میکنم با آیتونز کاور اصلی که روی تراک ها باید تگ زده بشه نیستش پس مسلما باید به دست بیارم تا روی تراک ها تگ بزنم منظورم اینکه خود این کاور اصلی را من چجوری با کیفیت بالا تهیه کنم.
توی گوگل تو قسمت ایمیج سرچ کنی هستش ولی نه به این کیفیت.
ساسی همینو بذار آواتار...نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس پروفایل تلگرام و اینستاگرامم گذاشتم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا خار داره آیا...جان من کوتا بیا
ساسی(sm39)
آواتار اينجا ش ر ت و ک ر ست نيس که دم ب ساعت عوض کنى، باس ى چى بزارى که شناسنامت بشه(sm50)
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب میثم جان این که دیگه معلومه !
باید کاور آلبوم رو اسکن کنی بعدش با فتو شاپ یا هر نرم افزار ادیتِ عکسِ دیگه ای اندازه ی 600 در 600 مورد نظرت رو به دست بیاری .
مرسی صابر دوست داشتنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علیرضا یاد گرفتم بسوز (sm70)
دمش گرم صابر ان شاالله ثروت رفسنجانی و عمر جنتی را داشته باشه تو هم برو با هادی لاس بزن(sm2)
(sm120)جالبه که همینم بلد نبودی
(sm50)
یه بنده خدایی میگفت سیگار چیه میکشی برو پسته بخر بخور جاش
الان رفتم گرفتم خداوکیلی با سیگار میچسبه
(sm50)
لعنت به این نسخ بودن اه اه اه.
اعصابم مگسیه الان (sm102)
میثم جان میشه دقیقا این حالتو (نسخی) توضیح بدی (با رسم شکل)
سهند اگر یکی از اینا بود حل بود به یاد قدیم (sm81)
لعنت به مزارع خشخاش افغانستان(sm74)
به الهه رای بدید وگرنه نژاد پرستید...
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیرم به الهه رای نمیدم ... با اون خوندنش(sm98)
ایول (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشبم خراب کرد ... تو شک هفته قبل بود ...
فقط علیرضا و تابان خوبن
میترسم یه روزی برسه که اونو نبینم بمیر تنها (sm50)
(sm19)سندی تابانو کشف کرد و ساختنقل قول:
من سنم به این قد نمیده...اولین پاکت سیگار که دیدم بهمن بودنقل قول:
طراحى کاور عاليه(sm50)
میپیچه عطر خاطره تو خلوت شبهای من(sm50)