خاک تو اون سرت کنم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خاک تو اون سرت کنم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا پاتو از خونه بیرون میزاری دخترا گازت میگیرن ..
دیشب رفیقم رف تو مغازه خرید من بیرون منتظر موندم ..
دیدم دوتا دختره اومدن از مغاره بیرون ..
برگشت گفت بُخولَـــمت !!!! (sm59)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینکه آدم تحقیر میشه بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اره بابا این جدیده تیتیه طوطیه چیه ریلیشن شیپ کرده دو تا پست پایین ترش عکسشو با داداشش گذاشته نوشته داداش گلم و .. کلا همشون ازادن دهه هفتادی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم گفتم خب بیا بخور .. (sm59)
اها کاملا همینه که الی میگه دیگه ... ناراحت هیچی نباشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط یه هفته بیا پیش من ، رو به رات میکنم (sm120)نقل قول:
کوله بار تجربه رو دست کم گرفتی (sm120)
فقط اولش باید اجازه بگیرم (sm2)
چی کار کردی اخر مگهنقل قول:
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]