حتما ببین الان یهو یاد این فیلم افتادم هوس کردم ببینم مجدد
نمایش نسخه قابل چاپ
حتما ببین الان یهو یاد این فیلم افتادم هوس کردم ببینم مجدد
ایمان من در حلقه ی هندسه ی اندام توست (sm50)
نشستی شاهکار پولانسکی رو دیدی میخواستی بد باشه و حال نکنی باهاش ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Murder On The Orient Express 1974
Witness for the Prosecution 1957
این دوتا رو فعلا یادم میاد
ولی خب فیلم های Jean-Pierre Melville رو ببین
فیلم موردعلاقه استاد فراستی ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بین فیلمای جم و جور که چنتا بازیگر بیشتر نداره ولی تاثیر گذار...خوب 12 مرد عصبانی به دلایلی بهترینشونه...ولی من با چه کسی از ویرجینیا ولف میترسد خیلی حال کردم. بازی الیزابت تیلور فوق العادست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم جدید نیکول هم یه چیزی تو همین مایه ها تشریف داره ...
Witness for the Prosecution (1957)شاهدی برای تعقیب , کلا فیلم هایی که ژانر جنایی، درام، معمایی دارند و امتیاز نزدیک ۸ شاهکارند این یکی هم اووووففففنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرستادم صابر (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
(sm29)
(sm50)