حالا که دیدی پاکش کردم (sm120) پورو میشی(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا که دیدی پاکش کردم (sm120) پورو میشی(sm2)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اپدیت اومده (sm120)
(sm120)زنده باد ممد امین کیون لق سینجول و اکبر
ریدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بجای چش چرونی و حسادت از دیشب منتظر اینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm178) اگه یه چی تخمی مثه برقص آ باشه میخوام صد سال سیاه طرب انگیر نخونه (sm3) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه باو عمرا مثل برقصا باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) کلا با این طرب انگیز حال نمیکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
فکر ِ تاریکی وُ این ویرانی
بی خبر آمد تا با دل من
قصه ها ساز کنم پنهانی
(sm50)
چند ماهه یه آهنگ درس حسابی نیومده (sm3)
مسلخ و امید داشتیم که اونم نشد (sm74)
دسته جمعی ریدن (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر تو سایت بخش موسقی فیلم هست
موسیقی فیلم های تلوزیون
میخوام دانلود کنم
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود کنیم ببینیم چیکار کرده باهاش(sm120)
اگر میخواهید ببینید مصاحبهکننده در یک گفتوگو چطور تحقیر میشود، این گفتوگو را ببینید. همان کاری که با امثال سحر قریشی کرد، اینجا سر خودش آمد. مصاحبهشونده انداختش به غلط کردن، که بگوید: غلط کردم. و راست هم میگوید. با چنین اعجوبهای نمیشود راحت درافتاد. با یک موجود جالب بسیار تیزهوش، و آن حالت یله دادن آخوندی، نحوهی تکلم آخوندی و ژست خونسردی و اعتمادبهنفس آخوندیاش نمیشود به راحتی درافتاد. شهرام جزایری، رضا رشیدپور را له و لورده و ناکاوت کرد.
لیلی نیکونظر
کسی میدونه اگه بخوای یه سایت بزنی چقدر پول میخواد اولش؟بعد مایانه باید چقدر خرجش کرد؟درامدش از کجا تامین میشه؟با تچکر(sm176)
سلام ملی جون خوبی خانومی مشتاق دیدار (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام مینا جون..قربان شما..شما خوبی؟کم پیدایی چرا؟(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبم عزیزم زیر سایه دوستان هستیم خدمتتون(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو تایپیک با جنبه ها فعالیت داشتم (به واسطه ذات شیطنت طلبم )(sm59)که اونم یه چند ماهی هست کمرنگ شده ولی کما بیش میام و یه سر میزنم و نمی بینمتونو میرم دلم برای اون روزا تنگ شده تو هم نیستی چه میکنی ؟(sm19)
به رسم ادب یه سلامی کنم خدمت دوستای عزیز این تایپیک و خسته نباشید خدمت امیر عزیز(sm176)
«کجایی» – تک آهنگ
ترانه سرا: حسین صفا
آهنگساز: محسن چاوشی
تنظیم: یهروز صفاریان
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی هم خوب برای شیطنت ذاتتون(sm120) اره اون روزا خیلی خوب بود..الان نوبت نسل جدید بارانه که اونم جای ما خانوما بینشون نیست(sm120)منم هستم زیر سایتون نفسی میاد و میره..شب البوم محسن بچه های قدیم میان اینجا باشی میبینیشون(sm120)
امشب؟(sm77) وای یادش بخیر سر آلبوم قبلی چقدر خندیدم از دست بچه های باران (sm120) ممنون که گفتی حتما میام هم فاله هم تماشا(sm127)نقل قول:
امشب نه شب البومنقل قول:
امشب اگه میومد که الان سایت داشت میترکید..(sm120)احتمالا بهمن احتمال بیشترم بعد عید هنوز معلوم نیستنقل قول:
اها ممنون الی جان فکر کردم امشبه (sm176)نقل قول:
فکر کردم امشبه من از غافله عقب موندم (sm30)نقل قول:
من موندم با این ژانر چه کنم
Genre: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] | [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
پاینده باد الی (sm120)نقل قول:
بستگی داره سایت چی بخواینقل قول:
هزینه اولیش که دامین و هاست و این چیزاست....اگه قالب اختصاصی بخوای که اگه سایت خوب بخوای لازم میشه اونم یه هزینه جدا داره
ماهانه هم همون خرج هاست و...ست
درامدشم از تبلیغات و یه سری ترفندای دیگه اگه سایتت دانلود داشته باشه!
حالا سایت چی میخوای بزنی (sm120)
یه طور میگه نسل جدید انگار 2 3 سالی گذشته همه پارسالیا که هستن (sm120)نقل قول:
بعدم همین شماها مقصرین میدونو خالی کردین عرصه واسه جولون دادن این جماعت وا شده (sm70)
950xl اش خوبه اگه با اندازش بشه کنار اومد! البته نه با این قیمت فضایی 2 تومن!نقل قول:
ولی اونم جز سخت افزار قوی و دوربین فوق العادش نمیدونم چش انقدر چشمتو گرفته (sm120)
واسه کسی میخواستم..مرسی(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
(sm155)
یکی یکی از مولوی کم میشه(sm120)