[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سال بعد جزیره (sm173)
خوزه من یو
پپ سیتی
سیمئونه یا کنته چلسی
کلوپ لیورپول
ونگر همچنان ارسنال (sm2)
شوخی وحشتناک علی کریمی با خبرنگار+عکس
(sm2)
حسین الان ظاهر میشه : پپ مربی بزرگی نیست (sm2) ینی پارسال هزار صفحه تاپیک جام جهانی رفتیم ولی قانع نشد (sm2) بیاد جزیره من بهش ثابت کنم مربی بزرگیه دیگه هیچی نمیخوام (sm120) البته ممکنه نتیجه نگیره (sm2)
رامین خیلی فسیل شدیا جدیدن (sm120)
فوق العادست انصافا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جزیره چه لیگی بشه اونوقت پپ سیموینه کلوپ ...(sm120)
به من بود پپ رو ترجیح میدادم خسته شدیم از مربی دفاعی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره ببینم دیگه کیه که الکلاسیکو ببینه هر هفته یه دونه بهترشو اینجا داریم (sm59)
نه باو دیگه چی فرض کردی منو ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سری سایتا بخش گذشته ها دارن هر روز یه عکس و خبر قدیمی و خاطره انگیز میزنن (sm120) ... من خودم خوشم میاد میزارم بقیه هم ببینین (sm120)
کلاسیکو که یکی از پر بیننده ترین رویدادهای ورزشیه (sm111) ولی اگه بنیتز بازم بخواد جانشین مورینیو بشه اینبار بیاد چلسی قول میدم بازیاشو از دست ندم (sm59)نقل قول:
شهرم ناظری - یار مرا ... (sm50)
با نامی زیسته ام که ازآن من نیست (sm50)
عالی (sm2)
چه گل قشنگی زدن پرسپولیسیا (sm77)
راه آهن اصلا لیاقت بازی کردن تو هیچ لیگی رو نداره (sm2)
واسه همین با داور به زور یه مساوی ازش گرفتین؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره خبنقل قول:
نوشته اصلی توسط babamasoud [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جایگاه تیم ها تو جدول دروغ نمیگه
عزیزم جدولو آخر فصل نیگا میکنن.(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میرین جدولو نیگا میکنین فک میکنین قهرمان شدین بعد آخر فصل بین 4تا تیم پنجم میشین.(sm2)
اعع لنگ 2 تا گل زده که (sm120)
آخ آخ باز الان میان آی بُلدیم سعوت کلدیم تو جدول (sm120) آخر فصل جنگیدن برای بقا (sm2)
گه نخور کیسه کش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برنامه فوتبال 120 با اجرای محمدحسین میثاقی از پنجشنبه هفته آینده روی آنتن شبکه ورزش خواهد رفت. این برنامه پرطرفدار که به بررسی مسابقات فوتبال خارجی میپردازد، با تهیهکنندگی عادل فردوسیپور و با کادر ثابت او تهیه میشود. این برنامه را میتوانید هر هفته از شبکه ورزش در ساعت 21 تا 23 (sm173)مشاهده کنید. اولین برنامه فوتبال 120 پنجشنبه سوم دی ماه پخش میشود.
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین راه اهن شما گایده بود(sm2)نقل قول:
ریدن تو سپاهان رفتن(sm2)
اینقدر زر زدی فاصله 11 امتیازی شد 5نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینجوری ادامه بده مثل 2 فصل اخیر اخرش نهایتا 4 یا 5 شین(sm2)
گفتم باز یه بازی بردن شروع میکنن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا مگه میشه با لنگی ها پر کرد (sm2)
باشگاه چلسی تایید کرد که حمید درخشان و محمدی مایلی کهن هم به گزینه های مربیگری این تیم اضافه شدند
تو مغزت معیوبه وگرنه ما تو 9 هفته اخیر 6 بازی رو بردیم 3تا هم مساوی کردیمنقل قول:
حالا برو بده(sm2)
(sm2)قبل بازی
لجبازی برانکو با بنگستون/ گلنزن به جای گلزن!
چند روز بعد از به ثمر رساندن دومین گل سه امتیازی فصل برای پرسپولیس، جری از ترکیب خارج شده است. مهاجم هندوراسی برای جلب اعتماد برانکو، باید دست به چه کاری بزند؟
آی اسپورت- در جریان مسابقه با گسترش فولاد، جری بنگستون دو بار در موقعیت ایدهآل صاحب توپ شد. او اولین بار با یک ضربه تماشایی توپ را به تیر دروازه کوبید و دومین بار، با یک ضربه سر دقیق گل 3 امتیازی تیمش را به ثمر رساند تا به تنهایی 6 امتیاز از تیم های تبریزی لیگ گرفته باشد. چند روز بعد از به ثمر رساندن دومین گل سه امتیازی فصل برای پرسپولیس اما، جری از ترکیب خارج شده تا مهدی طارمی در نوک خط حمله قرمزها به میدان برود.
قرار نگرفتن گلزن هندوراسی در ترکیب 11 نفره پرسپولیس برابر راه آهن، نشان می دهد مهدی طارمی هنوز هم فوروارد هدف مورد اعتماد ایوانکوویچ است. مهدی که در بازی های فبل فرصت های گلزنی بسیار زیادی را از دست داده و مقصر اصلی از دست دادن دو امتیاز حساس برابر نفت بوده، یک بار دیگر فرصت بازی به دست آورده است. این اتفاق در حالی رقم می خورد که تجربه بازی های ملی طارمی نشان می دهد این بازیکن با کمی دور شدن از محوطه جریمه، به مراتب مهره کارآمدتری برای تیمش خواهد بود. استفاده از دو گلنزن در خط حمله سرخ ها و نیمکت نشینی بنگستون، در صورت نتیجه نگرفتن در بازی ساده امروز، عواقبی جدی برای سرمربی کروات پرسپولیس خواهد داشت. مردی که قاتل اش را روی نیمکت حبس می کند و در بازار نقل و انتقالاتی، به دنبال قاتل می گردد تا بازیکن دیگری را نیز به جمع ذخیره های طارمی اضافه کرده باشد!
ولی خودمونیم فقط توی اشعار بزرگان شعر مثل مولانا و... بدون سانسور میشه از کلمات لب و بوسه و پر و پاچه ی یار حرف زد و مجوز گرفت چون میشه سر و تهش رو هم آورد که عاقا منظور شاعر بعد عرفانی قضیه است ! (sm120)
شعرای خیام بیشتری دستکاری رو داشتننقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همش میزبان بودین (sm120) نیم فصل دوم بیچاره میشین میجنگین برای بقا (sm2) بزار این صفحه رو بوکمارک کنم (sm2)مطمئنم بازم از رو نمیرین (sm120)نقل قول:
خیام از اون شراب خور های قهار بوده ! (sm120) یه معلم ادبیات داشتیم آدم با سوادی بود میگفت حتی شعر های مولانا هم سانسور میشه چون صوفی بوده و با صوفی بودنش مشکل دارننقل قول:
والا جای عالیشاه باید بنگستون رو بزاره، طارمی هم باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالیشاه باید کناره بازی کنه
البته منظورم تو بازی هایی هست که میتونن زیاد حمله کنن مثل این بازی.. نه بازی هایی که میخوان تو ضد حمله و رو سرعت گل بزنن.(sm120)
(sm50)
مهمانان عزیز و کاربران غیر فوتبالی تعجب نکنین این تحلیل برای رئال و بارسا نیست . لنگ است لنگگگگگگگگنقل قول:
مثل همون پارسالیا که بوکمارک کردی اخرش حذف کردی؟(sm2)نقل قول:
ما همش میزبان بودیم بدبخت؟(sm2)خوشم میاد بازی تو زمین سایپا تو کرج و این بازی تو شهر قدس هم میزبانی ما حساب میشه (sm2)منو ببین با کی دارم حرف میزنم(sm2)
من موندم چجوری با تارتار قرارداد 5 ساله بستن - بعد میاد نود میگه من اگه فصل بعد بیکار باشم کی میخواد خرج زن و بچه ی من بده (sm2)