نه شما اصلا اعلام رضایت نکردی (sm132) نظر دخترا هم، محترم و قابل قبولِ (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hoohoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه شما اصلا اعلام رضایت نکردی (sm132) نظر دخترا هم، محترم و قابل قبولِ (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hoohoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر به نظر منم تموم شده ولی در حال حاضرنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بیشتر الان منتظرم که برگرده
اون شباهت که میگی راستش یکم نوع و لحن خوندن برا اشنا بود ولی من یه ادم دیگه مد نظرم بود که دیگه نگیم بهتره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه (sm30)
سارا کیه ؟ (sm54)
مدیر کدومه ؟ (sm54)
من سالی ی بار این جا میام (sm121)
اصن فک نمی کردم هنوزم انجمنی باشه (sm169)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باااشــــــــه (sm135)(sm135)
شک نکن خود شادمهر همه کارا رو یکنه ترانه ملودی تنظیم بازم چیزی در نمیاد ازش چون همه دنبال ایده های جدیدن ... دیگه تموم شد اون دوره که آهنگ بیاد بترکونه همه جا بشنوی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما فقط همین یه تیکه : با یه مشت حرفای تازه علی الخصوص همین تحریر تازه رو گوش کن خود رضا ضادقیه شک نکن ... خوب مگه همیشگی گروه سون نبود ؟ اشکالی هم نداره ها ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملصــــی (sm54)
مـــــــن برم گــــــریه کنم (sm155)
(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)
نه خب .. تازه بلاک هم میکنه (sm142) ولی ما عقب نشینی نمیکنیم (sm128)نقل قول:
(sm10)نقل قول:
(sm2)گریه چرا هو هو
مگه همسر عمو نوروز هستی که سالی یه بار میای ؟ عمو نوزوزه سالی یه روزه ؟نقل قول:
انجمن هست چون خدا هست . خودم (حفظه ا... )
نه این طوری نیس همه ی کارا رو خودش انجام بدهُ باز هیچی نشه (sm50)نقل قول:
رضا صاادقی (sm178)
گرووووه سون (sm178)
تتلو رو هم بگو تتلو رو نگفتی (sm30)(sm30)