بعضی ها میان اینجا حرف از دودول میزنن و تا سوراخ دیوار پیش میرن حالا ما 4 صفحه رفتیم ببین چه کار میکنن
نمایش نسخه قابل چاپ
بعضی ها میان اینجا حرف از دودول میزنن و تا سوراخ دیوار پیش میرن حالا ما 4 صفحه رفتیم ببین چه کار میکنن
عطاردوار دفترباره بودم
زبر دست ادیبان می نشستم
چو دیدم لوح پیشانی ساقی
شدم مست و قلم ها را شکستم
(sm50)
خودشونو گایدن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزای آخره (sm2)روزشمار گذاشتم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمرا دل بکنی(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه سرگرم میشم(sm120) محل کارمو چیکار کنم (sm2)
بچتو که نمیبری محل کار سرگرم بشی(sm2)همیشه از محل کار میومدی الانم میای(sm2)
فقط شکلک سیگار میزارم (sm50)
(sm2)
ی شعرم بزن تنگش(sm2)
از نوعِ.. بگو از کجا اوردی اون چشای مثل گربه(sm2)
(sm2)
دیگه برم واقعاً . اینم روز تعطیل ما البته در محل کار آخر برج(sm2)
عصر مایل به شب خوش
(sm2)
شب خوش
محسن خیلی لاشیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موافقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همشم تقصیر محسن نیست. محسن بارها به اینا میگه تا کار قطعی نشده چیزی نگین. بعد یاغی کشتکار یا پارسال فرشاد حسامی در مورد خواب هی زرت و زرت مصاحبه میکردن. من از حسامی مصاحبه گرفتم گفت خواب رو ترکوندم و اینا. خواستم منتشر کنم مصاحبه رو ده دیقه قبل اینکه پستش کنم فهمیدم جمال فرد داره خواب رو تنظیم میکنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تکتیر(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه یاغی هم فرت شد ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجوز بگیره هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان جاداره به محسن بگم مگه ارجینی خار داشت (sm2)
کشتکار طفلک حذف شد مگه نه ؟؟؟ (sm74)(sm2)نقل قول:
آقا صف رو به هم نزن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کشتکار اصلا شخصیت هنری نداره یه لومپن به تمام معنا(sm120)
(sm2)
محسن رو تنظیم البوماش خیلی حساسه. سر تنظیم اصلن رو دربایستی نداره
آقای راک آنچنانی (sm30)نقل قول:
اخلاق حرفه ای داره ! همینه (sm50)نقل قول:
اصلا هم اینجوری نیست - شخصیت قوی نداره آدم دهن بینی هم هست ...نقل قول:
مسلسل(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا هم اینجور نیست محسن خیلی وسواس داره !
من همون اول می دونستم کشتکار حذف میشه ! مردک جو گیر شد زرتی برداشت فیلم گذاشت اینستا
چاوشی اگه مثل رضا یزدانی یه تیم قوی واسه خودش درست کرده بود الان اینقدر درگیری نداشت
(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
مرگنقل قول:
الان نگاه کن یزدانی چندتا ترانه سرا هست مثل اندیشه و علیشیری و ایوبی که ترانه هاشو رو میگن - اعضای بند موسیقیش هم که حداقل یه تنظیم براش میزنن کسی رو هم الکی اضافه نمیکنه خودشم درگیر این بازی ها نمیکنه
وقتی خودش میاد می گه همه حرفامو در چنگیز گفتم ...اونم کاری نکرده همونو پست کردهنقل قول:
حرف من یه چی دیگه س ..این همه حرف از عوامل و اینا گفت یه بار از یاغی حرف نزد فرت و فرت عکس می ده بیرون با این و اون یه عکس با یاغی نذاشته و ...
میترسه مورد منکراتی داشته باشه البوم به گا بره(sm2)
یاغی همیشه پای بساط کسی رو راه نمیده تو خلوتش مصرف میکنه محسنم فکر نکنم بیشتر از 5 بار از نزدیک دیده باشش (sm120)
نمی دونم گفت یه جایی ام که فکرشو هم نمی تونی کنی...(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سگ تو روح صفاریان ... (sm50)
محمد معتمدی ... فاک مای هارت ... (sm181)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]