باز غلط املایی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف که داش ملی رفت (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
باز غلط املایی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف که داش ملی رفت (sm120)
(sm70)ایول اینو میگن روحیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول به خدا هیچ اتفاق خاصی نیفتاده ... هیچی هم ازت کم نشده ...
والا به خدا هر پسری صدبار نه میشنوه من بدتر از ایناشم شنیدم ...
طرف میزنن تو گوشش خاطره میشه تو انقدر خجالتی اخه :|
بیخیالـــــــــــــــــــ ــ
حالا هی سماق مک بزن باشد که به درجه ی رستگاری برسی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول من بودم به سبک حسین تیرش میکردم (sm2)
من از همین تریبون از تیلور سویف جونم به خاطر کار امشبم عذرخواهی میکنم (sm2)
تو رو میبینم احساس بلوغ میکنم (sm2)نقل قول:
ممه دوست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سر بیا پیشم بهت کارت ایثارگری بدم(sm30)نقل قول: