الان دارم آهنگِ پاییز رو گوش میکنم، چه لذتی داره (sm137)
نمایش نسخه قابل چاپ
الان دارم آهنگِ پاییز رو گوش میکنم، چه لذتی داره (sm137)
تحت تاثیره(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به طورِ حتم بهتر میشه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط hoohoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب منم اومدم مقایسه کردم و گفتم تفاوت شادمهر الان با گذشته اینه که الان آهنگاش شبیه آهنگای بقیه شده ولی قبنا سبک خودشو داشت و یه سری گفت این کجا و اونا کجا ولی من یادمه قدیما همه از شادمهر تقلید میکردن اما شادمهر نمیکم تقلید میکنه اما غیرمستقیم داره ادای مقلدهاشو درمیاره و آهنگاش مثل گذشته نیست و هیچ وجه تمایزی با بقیه خواننده ها نداره و دقیقا شده عینهو خواننده های دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1999 (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین دیگع
چس بحث کردن ما این جا اتلااف انرژی ع فقط (sm50)
اگه خودش می خوند باز یچی (sm25)
مایی که الان آهنگ میاد هنوز یه ماه نگذشته دنبال آهنگ جدیدیم پس بله چیزی در نمیاد چون دنبال ابده تازه میگردیم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط hoohoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تحویل بگیر حالا!!! وقتی میگم احساسی، یعنی همین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
تازه داشتم آخرین آلبوم بودنُ قبول می کردم ....(sm81)
میگم چون چیز جدیدی برای ارائه وجود نداره اینجوریه ... همه دنبال آهنگ ماندگارن ولی تا گوش میدن تو ذوقشون میخوره ولی بازم تا میگن شادمهر آهنگ جدید داره امیدوار میشن ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]