در این لحظه من رسما از کنکور 95 کناره گیری کردم (sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
در این لحظه من رسما از کنکور 95 کناره گیری کردم (sm118)
(sm2)
یه چندتا سریال خوب معرفی کنید دلم پوسید (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم به من ملحق شو (sm118)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
X اِن X ایکسنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بشین باهاش چایی دم کن دلت وا شه (sm2)
(sm118)رفت تو لیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چندتا فوق سیوکسی هم بگو این تابستون میخوام عینکی بشم (sm2)
چه چایی ها دم کنم این تابستون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علیزاده برا ماه عسل آهنگ خونده (sm98) شعر علیرضا آذر تنظیم شهاب اکبری (sm29)
(sm2)نقل قول: