من تازه فهميدم
چرا بعضي از روزاي ماه خانم معلممون اينقدر اخلاقش سگي بود!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
من تازه فهميدم
چرا بعضي از روزاي ماه خانم معلممون اينقدر اخلاقش سگي بود!!!
(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین رفتی نماز قربان!! من دارم از شب نماز میخونم واسه هدایت این مسلیمن از راه کج شده
چه تفارتی عزیزم من مگه قبلا چی گفتم من همشه مردم به راه راست و شادکامی در زندگی هدایت میکنم لطفا فرافکنی نکن علیه من(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm88)
مرسی همیشه به شادی سلامتی(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا حالا با شما هم کلام نشدم پس به رسم ادب
رسول 29 اذربایجان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دارم تبليغ ميكنم برات (sm2)
فقط میتونم بگم ریدی(sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هان؟ راستی چی میشد اینقدر سگی میشد لطفا واسه منم بگین من هنوز واسم این جای سواله؟(sm172)
(sm2)(sm2)(sm2)
آزاده عیدت تبارک(sm120)
ميگن بدحجابي عامل وقوع زلزله توي ايرانه
بازم خدا رو شكر كه
بي عدالتي، اختلاس، دزدي، دروغ عامل وقوع زلزله نيست وگرنه يكسره در حال تاب تاب عباسي بوديم!!!