تند تایپ نکن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hoohoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جز بحث کردن منظورت بود؟
نمایش نسخه قابل چاپ
تند تایپ نکن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hoohoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جز بحث کردن منظورت بود؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این ک اکثر جرمُ جنایاتو ..... وااسه جنسیت شماس هم ینی همین (sm30)
این که اگه کسی گریه کنه مشکلی چیزی داره (sm30)(sm54)
(sm54)نقل قول:
اصل جمله رو بخون (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما که با بحث کردنمون تو اینجا نمیخوایم چیزی رو عوض کنیم .. فقط یه سری اهل موزیک هستیم که ( من استاد موزیک هم هستم (sm50)) دور هم جمع شدیم حرف میزنیم و دعوا میکنیم و آشتی میکنیم و نظرمونو میدیم .. بالاخره فضای مجازیه و فرقی با گروهای تلگرام نداره که .. ما هم عادت کردیم به بحث های مجازی و احساساتمونو اینطوری تخلیه میکنیم..نقل قول:
اخیرا آهنگ داشته هم آهنگسازیُ هم تنظیم مال خودش باشه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و هم نوازنگی
ی ترانه سرای قابل قبولم داشته باشه کار ؟ (sm25)
رو چشم(sm50)(sm70)نقل قول:
دعواس این جا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من استاد موزیک هم هستم (sm50) .... (sm30)
آفرین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی میدونه دلیلش چیه خودش دست به کار نمیشه ؟ نه !!نقل قول:
حالا هی گفتن شادمهر خودت بساز چی شد ؟