میلاد ترابی - فکرشم نکن (sm50) (متاسفانه محمد علیزاده آهنگ رو خونده)
نمایش نسخه قابل چاپ
میلاد ترابی - فکرشم نکن (sm50) (متاسفانه محمد علیزاده آهنگ رو خونده)
چون چرخ بکام یک خردمند نگشت
خواهی تو فلک هفت شمر، خواهی هشت
چون باید مرد و آرزوها همه هشت
چه مور خورد بگور و چه گرگ بدشت
"خیام"
(sm50)
04 Man Mast
از 5:55 برو تا آخر (sm50)(sm81)
وقتی برنامه های شعبده بازی رو نگاه میکنم متوجه نکته خوبی میشم:
مردم برای کسی دست میزنن که گیجشون میکنه،
نه آگاهشون!!!...(sm50)
سرطان بگیر و بمیر(sm50)
آحاد ملت یک یک شرمنده ی تو...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Carol 2015
کیفیت: DVDScr منتقدین: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] امتیاز IMDb: 7.8 از 10 - میانگین
تِرز (رونی مارا) دختر جوانی است که به عنوان فروشنده موقت در یک فروشگاه اسباب بازی فروشی مشغول به کار است. وی که علاقه فراوانی به عکاسی نیز دارد در یکی از روزهای فعالیتش در این فروشگاه، با زنی به نام کارول (کیت بلانشت) آشنا می شود که قصد خرید یک اسباب بازی برای دخترش را دارد. کارول پس از خروج از فروشگاه بصورت اتفاقی دستکش خود را در فروشگاه جا می گذارد و ترز نیز تصمیم می گیرد تا آن را به آدرس منزل وی ارسال نماید. کارول که درگیر ماجرای جدایی اش از همسرش هارج (کایل چندلر) و حق حضانت دخترش می باشد، در شرایط روحی نامساعدی به سر می برد. در این اوضاع، ترِز به زندگی کارول وارد می شود و...
فیلمای لز تبلیغ میکنی منحرف؟(sm2)
(sm27)
هفته بدون تو شروع میشه ... (sm50)
امیر باز با سعید درگیر شدی(sm3)
(sm50)
خوب خدا رو شکر(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که رسوای دل هستم کی ز غم پروا کنم ...
(sm124)
خواب(sm27)
همین الان شاهین [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm42)
کامنتا (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته من عکس پاریزیو ندیده بودم و صفا هم اخیرا عکسی ازش منتشر نشده...نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی بحث شما رو کاملن قبول دارم که محسن نسبت به بعضی از اطرافیان و عواملش مهربون تره همیشه!
و خوب جای تاسف هم هست که چرا کسانی که اهل هوچی گری و شلوغ کاری نیستن مظلوم واقع میشن و...
با تو که باشم از عالم به درم...(sm50)
پسره خواجه امیری ..
دیوس چه با ریتم میگه کجایی کجایی ..
(sm2)
همایون شجریان - شکر (sm50)
پ.ن : میلاد (sm74)
داری متحول میشی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آهنگ رضا رو میخونه ..
رضا مال یکی دیگه ..
کلا اینجا همه چی در همه ..
(sm2)
به نظر من مولانا در زمان های گذشته شیشه مصرف میکرده در خلوص بالا که می تونسته این شعر هارو بگه (sm50)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مولانا واسه یه سریا خدا به حساب میاد (یکیش خود من)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا حضرت مولانا (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوازش کنم منو مادر که فرزند تو غمگینه ... (sm74)
در آغوشم بگیر مادر که رسم روزگار اینه ... (sm81)
چرا از گروه لفت دادی ؟
از همه گروه ها لفت دادم دهنم گاهیده شده بود فرت و فرت دینگ دینگ (sm2)نقل قول:
نن جونم اومدهنقل قول:
شانس مارو باش تا من رفتم (sm25)(sm74)نقل قول:
دوباره دعوتت میکنم
همایون شجریان - دل به دل (sm118)
دوسیب آلبالو با صدای مهستی ... (sm181)
میلاد آلبوم های همایون شجریان کدوماش خیلی خوبه ؟؟؟ شعر های مولانا و حافظ و... زیاد داشته باشه
پ.خ دادم ببین (sm10)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Mastoor O Mastنقل قول:
Khodavandane Asrar
Nasime Vasl
Shoogh E Doost
Ey Jane Jan Bi Man Maro
Che Atash Ha
Khorshide Arezoo
اینارو بگیر خوشت میاد حتما