وجدانن خودت اینو گفتی یا از جایی کپی پیست کردی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
وجدانن خودت اینو گفتی یا از جایی کپی پیست کردی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اون شروع ِ هستي داشتن خداي ما رو مسخره ميكردن تا الآن (sm120)نقل قول:
غير از اينه مگه ؟
الآن 12 نفر كشته شدن. منم دفاع نميكنم از اينكه كار درستي بوده
ولي داعش هم زد خيلي ها رو كشت. كه اكثريت شيعه و سني بودن
اين همه اين و اون غيرتي شدن كه الآن به خاطر ِ 12 نفر دارن خودشون و دنيا و اسلام و همه رو جر ميدن (sm2)
خود ِ اين فرانسوي ها چقدر سر ِ حجاب و مسلمون شدن قانونايي گذاشتن كه بسته كنن اين قضيه رو
چقدر زدن مسلمون كشتن.
مشكل اسلام نيست
يه چيز ديگست
(sm120)
این بخاطر کم ارزش بودن آسیا و بعد از اون خاورمیانه و بعد از اون کشور عقب افتاده ای مثل عراقه. و بعدشم این جنگه و توی جنگ اهمیت کشتن کمتر میشه و انقدر زیاد کشتن که عادی شده.ولی توی اوج امنیت کشوری مثل فرانسه همچین اتفاقی 100% سر و صدا میکنه اونم کشتن بخاطر عقیده... یه یهودی اینکارو کنه سر و صداش بیشتره بازم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه سر اکران فیلم بتمن اون یارو نکشت چند نفرو؟ یا همین پلیس آمریکا سیاه پوست زد.
(sm2) ول گن خدارو اینو بچسب
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آسيا و خاورميانه كم ارزش نيست. اگه كم ارزش بود كه يه عرب نميومد به سياستاي خودش قيمت جهاني رو اينقدر كاهش بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه كم ارزش بود اينقدر اين كشور و اون كشور حرص نميزدن كه تا يه تيكه شو تحت ِ استعمار دربيارن
بحث جنگ نيست. بحث اينه كه خيلي از مسلمونا كشته ميشن ولي كسي صداش درنمياد. به خاطر ِ سياست.
از كجا معلوم اينم سياست نباشه.
چطور اين رو درنظر نميگيرين وزير آلمان رسما اعلام كرده اين حمله اصن ربطي به اسلام نداشته (sm2)
ولي مردمون ِ متفكر ما كردن كيون ِ اسلاميون
عل داره مثل چی پیشرفت میکنه شما چسبیدی به کیون اسلام (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مذهب و علم از هم جدا نيست (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه جدا بود يه آدمي مثه نيوتون كه به شدت مذهبي بود جاذبه ي زمين رو كشف نميتونست بكنه
عبدالسلام ( اگه اشتباه نكنم) جايزه ي نوبل برده و موقع سخنراني توو مراسم نوبل ميگه يه آيه از قرآن بود كه منو وادار كرد برم دنبال كشف كردن ( درباره اسپيف ها و اين چيزا)
مذهب از جمله اسلام چيزي نيست كه بخواد جلوي پيشرفت رو بگيره
چرا چرت و پرت میگی؟! (sm25) من دارم از مردم عقب افتادش حرف میزنم. تو خودت وجدانن بین الهام چرخنده و جنیفر لوپز کدومو انتخاب میکنی؟!نقل قول:
الآن من جنيفر لوپز رو انتخاب كنم ميشم جلو افتاده ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوتاشون ارزشي ندارن كه بخوام انتخابي كنم
با بحث کردن اینجا هیچی گیرتون نمیاد
یعنی یه تنه گند زدی به تمام آرمان ها (sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
منطقه ای که ما توش داریم زندگی می کنیم همانطور که همه میدونند بهش میگن خاورمیانه،خاورمیانه لاتینش میشه هارتلند،هارتلند یعنی قلبٍ زمین و به اذعانٍ خود غربی ها قلبٍ هارتلند و یا به عبارت بهتر قلب قلب زمین
ایران است.
طبق آمارهایی که چند ماه قبل روزنامه ی واشنگتن پست در اختیار مخاطبینش قرار داد:تا سال 2025 کار به جایی میرسه که 95 درصد انرژی دنیا از آب های گرم خلیج فارس عبور میکنه و این ضربه ی بسیار سنگینی بر پیکره ی
ایالات متحده امریکا و متحدینش است،به همین دلیل آنها با به وجود آوردن گروه هایی مانند داعش در این منطقه،می خواهند از این ممنطقه ی امن یک منطقه ی سوخته بسازند که متاسفانه خیلی از کشورهای بی کفایت عربی
هم دارند به اونا کمک می کنند...
کجا زده گروگان کشته شدند؟
من تا حالا رائفي و اين جور چيزا نشنيدم (sm172)
کی هست این رائفی پور؟
(sm50)
(sm74)ای بابا چرا گروگان
مظنونان گروگانگیری در یک فروشگاه در شرق پاریس
باز چه خبره حرف از دین و ایمون میزنین ..
این دانگل مجهز به ویندوز 8.1 , پردازنده ی 4 هسته ای Atom Bay Trail , دو گیگابایت حافظه ی رم , 32 گیگابایت حافظه ی داخلی , بلوتوث 4.0 , اسلات MicroSD , پورت USB 2.0 و بلوتوث 4.0 است . نگران نباشید , WiFi هم هست ( با پشتیبانی از استاندارهای 802.11b/g/n) . انرژی لازم این دانگل به طرز عجیبی از یک رابط Micro USB تهیه می شود !
من این آقا رو نمیشناسم ولی اگر بحث هارتلند رو گفتند دمشون گرم.
مطلبی رو هم که بنده در مورد هارتلند گفتم از کتاب سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران نوشته ی جیمز روزناست که مترجمش رو الان فراموش کردم.
حسن عباسی رو میگی کارش درسته بابا ..نقل قول:
(sm2)
(sm74)
(sm70)
عاقا ما رفتیم فوتبال،بر و بچ واسه نه و نیم سالن گرفتن.فعلا بای....
گروگانگیرها که همگی عکس تتلو رو در دست داشتند گفتند ما از طرف جامعه تتلیتی ها درخواست اجرای کنسرت امیر تتلو در برج ایفل رو داریم(sm2)
(sm50)
زنگ زدم دفتر مکارم طرف گوشی برداشته میگه:(sm2)
.
.
.
.
.
حرام است
بفرمایید؟
پرنده ی من
دوستت دارم و
عشق، آسمانی ست که نهایتی ندارد
تو را بر بالاترین شاخه ها نشانده ام
و هر قله ای که می بینم
هنوز آنقدر کوه نشده است
که تو
با این همه سربلندی ات
بر آن بنشینی!
خورشید، مجاورِ پیشانی توست
شانه به شانه ی ابرها ایستاده ای
ستاره ها از بازوی تو
بر دامن ام می ریزند
و هیچ شبی
هنوز اینقدر وسیع نشده است
که تو با این همه روشنی ات
بر آن بتابی!
بلند پرواز ترین دست های جهان را داری
دد آغوشم که می گیری پَر در می آورم
و هیچ افقی
هنوز اینقدر پهناور نشده است
که تو در آن رویا بسازی !
دوستت دارم
و بزرگ ترین سرزمینی که شناخته ام تویی...
من بعد از تو، اهلِ هیچ کجا نیستم
جهان
جای کوچکی ست
وقتی به تو فکر می کنم !
سقفِ آرزوهای تو، بامِ شهرِ من است
نمی ترسم
و در ارتفاع دوستت دارم
هیچ بُرجی بلند نیست
وقتی کنارِ من ایستاده ای بالا بلندِ من...
چون شیرازیه حال نداره فتوا بده میگه حرام است حرام است .(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm135)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nani77 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوای بابل جوری مزخرفه ، همین که کل جمعیتش خودکشی جمعی نمیکنن رد نظریات امیل دورکیم در باب خودکشی و هوای ابری و زمستونه.
ﮐﺎﺭﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻣﺘﻮﻟﺪﯾﻦ ﻫﺮ ﻣﺎﻩ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﮑﻨﻨﺪ !
ﻓﺮﻭﺭﺩﯾﻨﯽ ﻫﺎ : ﻧﻪ ﮔﻔﺘﻦ ﺭﺍ ﯾﺎﺩ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ
ﺍﺭﺩﯾﺒﻬﺸﺘﯽ ﻫﺎ : ﺍﯾﻤﺎﻧﺘﺎﻥ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﮐﻨﯿﺪ
ﺧﺮﺩﺍﺩﯼ ﻫﺎ : ﻣﺜﺒﺖ ﺍﻧﺪﯾﺶ ﺑﺎﺷﯿﺪ
تیر ماهی ها:ﺣﻘﺎﯾﻖ ﺭﺍ ﺑﭙﺬﯾﺮﯾﺪ
ﻣﺮﺩﺍﺩﯼ ﻫﺎ : ﺍﺯﮔﺬﺷﺘﻪ ﻋﺒﺮﺕ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ
ﺷﻬﺮﯾﻮﺭﯼ ﻫﺎ : ﺭﺍﺯ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭ ﺑﺎﺷﯿﺪ
ﻣﻬﺮ ﻣﺎﻫﯽ ﻫﺎ : ﺍﻓﺴﻮﺱ ﻧﺨﻮﺭﯾﺪ
ﺁﺑﺎﻥ ﻣﺎﻫﯽ ﻫﺎ : ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﮐﻨﯿﺪ
ﺁﺫﺭ ﻣﺎﻫﯽ ﻫﺎ : ﺗﻐﯿﯿﺮ ﻋﺎﺩﺕ ﺑﺪﻫﯿﺪ
ﺩﯼ ﻣﺎﻫﯽ ﻫﺎ : ﻗﺪﺭ ﺩﺍﻥ ﺑﺎﺷﯿﺪ
ﺑﻬﻤﻨﯽ ﻫﺎ : ﺑﺎ ﺳﯿﺎﺳﺖ ﻗﺪﻡ ﺑﺮﺩﺍﺭﯾﺪ
ﺍﺳﻔﻨﺪﯼ ﻫﺎ : ﺣﺮﻓﺘﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺰﻧﯿﺪ.
بازگشت مانی پس از سال ها دوری (sm137) الدنگِ اعظم (sm132)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺯﻥ
ﺑﯽ ﺁﺯﺍﺭ ﺗﺮﯾﻦ،
ﺑﺎ ﮐﻨﺘﺮﻝ ﺗﺮﯾﻦ،
ﺧﻮﺵ ﺭﻓﺘﺎﺭ ﺗﺮﯾﻦ،
ﻏﯿﺮ ﻣﺰﺍﺣﻢ ﺗﺮﯾﻦ
ﻭ ﺑﯽ ﺧﺸﻮﻧﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺭﻭﯼ ﺯﻣﯿﻦ ﺍﺳﺖ…
تا ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﻻﮎ ﻧﺎﺧﻨﺶ ﺧﺸﮏ ﻧﺸﺪﻩ…
بی بی سی فریاد مورچه ها