شب بخیر ممه تیر کن (sm2)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شب بخیر ممه تیر کن (sm2)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیکار کنم ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو یه عکس ازش بگیر از بقالی هم یه صابون گلنار (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خودمونیم طرف خیلی هول شده بود ! وقتی وارد مغازه شدم و گفتم یه مطلبی میخوام خدممتون عرض کنم داشت آهنگ گوش میداد اینو که گفتم صدای کامپیوتر رو کلا بست ! تا حرفم تموم شد عین کسخل ها تو 1 ثانیه 5 بار آهنگ عوض کرد حالا اسپیکر ها هم قطعه (sm2)
جريان چيه ؟ چرا دوباره برگشتيم به ادرس 129 ؟ من الان چند روزه هي ميرم ادرس 136 (sm74)
چقد قانع شدن طفلکا (sm2)
- در برخورد با موسیقی فتواهای عمام خمینی و مـقام مـعظم ملاک باشد (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه(sm74) همونجا ميموند خودم سيو داشتم اين ادرسو همينجوري زدم ديدم وارد شد (sm81)
(sm50)
الان دوباره امتحان كردم ديدم اينجا باز شد فقط ميخواست چند روز سر كار بذاره منو (sm172) ياد ايميلم نبودم خيلي وقته نرفتم چك كنم (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]